ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ στην Αχαΐα! Οδηγός αγροτικού σέρνει στο δρόμο δεμένο σκύλο!

Κοινοποίηση:
skilos_

Συγκλονίζει η εικόνα κακοποίησης σκύλου που μεταφέρετε δεμένος από την καρότσα εν κινήσει αγροτικού οχήματος, στην ορεινή Αχαΐα.

Τις σοκαριστικές στιγμές που βίωσε το ζωο, κατέγραψε ιδιώτης με το κινητό του τηλέφωνο στο 5ο χιλιομετρο της Επαρχιακής Οδού Μεγάλου Σπηλαίου – Καλάβρυτα.

Όπως φαίνεται το ζώο σύρεται δεμένο στο δρόμο, από τον οδηγό του αυτοκινήτου, που άγνωστο γιατί έχει υποβάλει σε αυτό το φρικτό βασανιστήριο το τετράποδο.

Μάλιστα διερχόμενος οδηγός τον ακινητοποίησε, ενημερώνοντας τον πως θα τον καταγγείλει στις αρχές. Εκείνος όμως σύμφωνα με πληροφορίες, επιδεικνύοντας πρωτοφανή αδιαφορία, μπήκε και πάλι στο αυτοκίνη του και συνέχισε την πορεία του, έχοντας ακόμα τον σκύλο δεμένο!

Δείτε το βίντεο

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ρε ηλίθιε παλιομαλακα του κέρατα Έτσι να σε σέρνουν και σένα παλιοτομαρο αλλά ποιος ξέρει τι ψυχακιας είσαι και από τι οικογένεια προερχασαι.Όσο για τον άλλον που τραβούσε καλό καθίκι είναι και αυτός.Μακάρι να Τους πιάσουν και αυτά που θα πληρώσουν να μην τους φτάνουν μέχρι και τις τρίχες από τα αρ@@@@@ τους να τραβάνε .

  2. Μπορει καποιος να κανει ζουμ στην πινακιδα;;;
    Το προστιμο αρχιζει απο 6000 ευρω …
    Με αυτο το βιντεο καηκε ο πουστης…!

  3. Καλά ρε που έχουμε καταντήσει ως κοινωνία,ο ένας σέρνει τον καημένο τον σκυλάκο λες και είναι ο Αχιλλέας και ο άλλος ο κάθεται και το βιντεοσκοπεί αντί να κάνει κάτι για να σταματήσει αυτό το αίσχος.

  4. ΚΤΗΝΟΣ θα φας και τώρα. Από ότι βλέπω από το αυτοκίνητο που έχεις το φυσάς το παραδακι και δεν χρειάζεστε να στησεις κ@λο. Από εκεί κτήνος που δεν το περιμένεις θα σου έρθει. Πλήρωσε τώρα το πρόστιμο,και μακάρι να βρεθεί κάποιος να σε σύρει και εσένα δεμένο πίσω από αυτοκίνητο ή στην καλύτερη περίπτωση κτήνος να έχεις τον ίδιο μαρτυρικό θάνατο με αυτον που σκότωσε και τύφλωσε τα κουταβάκια στις Σέρρες.

  5. ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΟΣΟ ΠΟΝΕΣΕΣ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ!

  6. Αλητη παλιο μαλακα θελεις κρεμασμα απτη γλωσσα. Εσυ που τραβας βιντεο γιατι δεν καλεσες την αστυνομια;;;

Comments are closed.