Βγήκε το τρέιλερ της «Μαρίας Μαγδαληνής» με «σφραγίδα» Νέας Τάξης Πραγμάτων (βίντεο)

Κοινοποίηση:
Mary-1

Με τον τίτλο «Mary Magdalene», το φιλμ του Γκαρθ Ντέιβις έρχεται μετά το «Lion» για να προκαλέσει βιβλικές mainstream εκρήξεις και ίσως να βρει και τη θέση του στις ταινίες που θα βλέπουμε από δω και στο εξής κάθε «Πάσχα», στο πλαίσιο αμφισβήτησης της θεϊκής υπόστασης του Χριστού.

Είναι επικεντρωμένο στην Μαρί την Μαγδαληνή, για την οποία εβραϊκά ντοκιμαντέρ αναφέρουν πως είχε σχέση με τον Ιησού. Τα υπονοούμενα δίνουν και παίρνουν στην ταινία και την πρώτη γεύση την παίρνουμε από το τρέιλερ.

Το τρέιλερ μοιάζει κατανυκτικό, ενώ δεν λείπει και η πολυπολιτισμική «σφραγίδα» της Νέας Τάξης, με ορισμένους από τους μαθητές του Ιησού να παρουσιάζονται ως «μάυροι».

el.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μποϊκοτάζ! Στείλτε το στον πάτο της τηλεθέασης. Μην περνάτε ούτε απέξω από όπου παίζεται αυτό το έκτρωμα. Όπως ακριβώς κάναμε στο παρελθόν (εμείς ο λαός) και με άλλες τέτοιες ταινίες-βοθρολήμματα. Έχει τόσες επιλογές να δει κανείς (όπως πχ στο cinema). Οι περισσότερες βέβαια ταινίες είναι neocon-infected αλλά υπάρχουν ακόμη ταινίες που σέβονται τον θεατή, δεν τον θεωρούν πρόβατο και επίσης σέβονται τα θρησκευτικά του αισθήματα (στη συγκεκριμμένη περίπτωση τον Χριστιανισμό).

  2. Βάλανε και μαύρους μέσα στο έργο για να ολοκληρώσουνε το σχέδιο τους.

    1. Ναι αυτό σας μάρανε τώρα , το Χριστό ξανθό και γαλανόμάτι, δεν φενετε να σε καίει καθόλου ξέρεις πόλους Εβραίους έτσι, χα χα χα χα χα χα

Comments are closed.