ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, Από Σήμερα Όλοι Έτσι στις ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ… Παιδιά, Γονείς, Άνδρες, Γυναίκες, Ηλικιωμένοι, Παντρεμένοι, Χωρισμένοι… (BINTEO)

Κοινοποίηση:
PANIA

ΖΗΤΩ Η ΠΡΟΟΔΟΣ… ΖΗΤΩ Η ΕΞΕΛΙΞΗ…. Αφού αυτή είναι η σημερινή πραγματικότητα ας αφήσουμε όλοι τα παιδιά μας να πάνε έτσι στο σχολείο, στα ψώνια, στη βόλτα τους…. ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ… !!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Χα χα χα..
    Ρε τι ειν’ τουτο;
    Απ’τη μια γελας…κι απ’την αλλη θυμωνεις μ’αυτα τα τηλεσκουπιδια που τα δειχνουν και σε ωρες που βλεπουν μικρα παιδια!
    Δεν καταλαβαινουν τα ζωα οτι μολυνονται οι ψυχες των παιδιων ετσι.
    Παλιοπουστηδοι…

  2. Ουτε ανδρας ουτε γυναικα! ΠΟ@ΣΤΗΣ, μονο ΠΟ@ΣΤΗΣ, σιχαμερος. Αυτοι δεν εχουν ονομα σχετα κωλοχανια. Ντροπη.

  3. Όταν φτάνει στο σημείο ακόμη και η Πάνια να τους παίρνει στο ψιλό και να δυσανασχετεί με αυτά που ακούει να λένε,τότε μια μόνο είναι η λύση στο πρόβλημα που θέλουν να δημιουργήσουν όλα αυτά τα “περίεργα” κατασκευάσματα…Αφήστε τους να μιλάνε,αφήστε τους να κυκλοφορούν όπως θέλουν,αφήστε τους να εκτεθούν στα αυτιά και στα μάτια του μέσου ανθρώπου και τότε να είστε σίγουροι ότι ο μέσος άνθρωπος,ο οποίος γενικά είναι ότι να ναι,θα φτάσει στο σημείο όπου θα απηυδήσει με όλες αυτές τις ανωμαλίες και θα στείλει μια και καλή όλα αυτά τα “περίεργα” κατασκευάσματα εκεί που πραγματικά ανήκουν…στα αζήτητα του περιθωρίου!

  4. Η δυστυχία στο μεγαλείο της. Άνθρωποι χωρίς όραμα που προσπαθούν να επιβάλλουν την ανωμαλία τους ως κάτι το φυσιολογικό και αναγκαίο μάλιστα. Σε λίγα χρόνια δεν θα τους αναγνωρίζουν ούτε οι παρέες τους. Και όσο και να διατείνονται οτι καταπιέζονται από το περιβάλλον δεν πρόκειται ποτέ να ζήσουν “αναγνωρισμένοι“ από την ζωή. Απλά εγωϊστικά θα κάνουν αυτό που θέλουν μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος τους και θα περάσουν στην αφάνεια και την λήθη. Πόσους τέτοιους έχει δεί η κοινωνία. Ήρθαν παρήλθαν και εξαφανίστηκαν. Και μιλάω όχι για την δική μας κοινωνία αλλά και για την Αμερικάνική που υποτίθεται οτι εκεί υπάρχει η απόλυτη ελευθερία. Δημιουργούν ένα γκέτο, βάζουν και καναδυό σκηνοθέτες του Χόλυγουντ να “σμπρώξουν“ καμιά ταινία για τις ανωμαλίες τους και τα δικαιώματά τους και τέλος. Για κοιτάξτε τι τέλος έχουν όλοι αυτοί στην Αμερικάνικη κοινωνία. Απλά τα καλύπτουν για να μην γκρεμίζονται τα είδωλα που φτιάχνει ο Διάβολος. Ναρκωτικά, πορνεία, ανωμαλία, μαγεία, αυτοκτονίες. Αυτό είναι το τέλος που το καλύπτουν με αμφίβολα πορίσματα και σιωπή.
    Σέβομαι την επιλογή του καθενός. Όχι όμως και να θέλει να περάσει την επιλογή του ως γενικό κανόνα. Θέλεις να είσαι γκέι, τράνσ, λεσβία ή οτιδήποτε άλλο; “Μαγκιά σου“. Αλλά δεν θα μου το περάσεις ως μιά και μοναδική επιλογή. Γιατί ξέρεις πολύ καλά οτι αν το κάνεις αυτό είσαι προβληματικός. Στο δωμάτιό σου κάνε ότι θέλεις όπως και εγω κάνω ότι θέλω. Αλλά ως εκεί.

  5. ΞΕΡΑ΄ΣΜΑΤΑ , Α΄ΡΡΩΣΤΑ , ΒΛΑΜΜΕΝΑ.
    ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΩ ΤΑ ΠΛΑ΄ΣΜΑΤΑ΄ ΣΟΥ.

  6. Θέλουμε τον Jason Αντιγόνη στη βουλή εδώ και τώρα.Ενας τέτοιος εκεί μέσα και διαλύεται στη στιγμή.

  7. Ενα καλο παλουκι απο πισω να στωσουν επιδερμιδα χα χα χα

Comments are closed.