«Αυτό το πολιτικό ρεμάλι και τα καθίκια οι φρουροί του, πήγαν να μας σκοτώσουν στο δρόμο». Πάκη, σε τρώει πάλι ο κ@λος σου να τ ακούσεις;

Κοινοποίηση:
synodeftika

«Σπαθοβούνι, στο δρόμο προς Αθήνα, πριν βγούμε στον Κορίνθου-Αθήνας.  Ώρα 21. 30 με 21:45, Σάββατο βράδυ 12/5. Δρόμος αφώτιστος.

5 συνοδευτικά και το αυτοκίνητο του γαμπρού, πηγαίνουν αριστερή λωρίδα, με αναμμένους φάρους και τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Εμείς πηγαίναμε με 130 περίπου, στο όριο, αυτοί με πάνω από 180 χλμ. Μεριάστε γιατί θα σας γ@μ@σουμε, σαν να μας έλεγαν. Κόντεψαν να μας σκοτώσουν. Μας έφυγαν τα τιμόνια από τα χέρια. Προσπάθησα να βγάλω φωτογραφίες αλλά δεν τους πρόλαβα. Αναρωτήθηκα ποιοί είναι αυτοί οι σερίφηδες των δρόμων που υποσκελίζουν και σαρώνουν με τέτοιο χυδαίο τρόπο νόμιμους πολίτες που προσπαθούν νυχτιάτικα, να πάνε σπίτι τους από σαββατιάτικο μεροκάματο, χωρίς πληρωμή έξτρα.

Πριν από λίγο διάβασα ότι σήμερα ο Παυλόπουλος, ο Πρόεδρος της σκιώδους Δημοκρατίας, ήταν στο Ναύπλιο για μια ημερίδα για το 14ο Διεθνές Σεμινάριο Ναυπλίου και στην αντίστοιχη Διεθνή Διάσκεψη με θέμα «Διασφαλίζοντας τα δημοκρατικά θεσμικά όργανα σε μια Ευρώπη που βρίσκεται σε κρίση: Προκλήσεις και απαντήσεις». Άρα πρέπει να ήταν αυτός, Διαφορετικά ήταν ο Σαμαράς που πάει και τρώει τζαμπαρία στο Ναύπλιο στην πεθερά του. Κρίμα για αυτούς και τους φρουρούς τους που μας περνάνε για σκουπίδια. Έπαρση, αλαζονεία και όλα τα αγαθά της μοναρχίας τους».

Αναγνώστης.

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Θα απαντήσει κάποιος στην καταγγελία; Αλήθεια ποια καταγγελία; Ποιος πολίτης; Αυτοί που μας έχουν γραμμένους στ αρχ@@@α τους κι εμάς και τα παιδιά μας; Έτσι Πάκη;

ΣΧΟΛΙΑ
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: