ΑΥΤΟΣ είναι ο 49χρονος που έκανε ΡΑΛΙ ΘΑΝΑΤΟΥ στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας! Δούλευε στο Κ.Ψ.Υ του Βόλου! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Κοινοποίηση:
rali

Η ασθένεια της διπολικής διαταραχής φαίνεται πως κρύβεται πίσω από την τραγική ιστορία του 49χρονου άντρα που έκανε ράλι  θανάτου στην εθνική οδό Αθηνών -Λαμίας.

 

diodia6

Άνθρωποι του συγγενικού του περιβάλλοντος κάνουν λόγο για έναν εξαίρετο άνθρωπο, εργοθεραπευτής στο επάγγελμα που εργαζόταν στο νοσοκομείο του Βόλου.

«Η μητέρα δεν μπορεί να μιλήσει, θρηνεί το παιδί της. Ο Γιώργος ήταν ένα εξαιρετικό παιδί. Ήταν ένας φυσιολογικότατος άνθρωπος, και εργαζόταν ως εργοθεραπευτής στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισσας. Είχε πάρει τρίμηνη μετακίνηση στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας στο Βόλο.

Δυστυχώς έπασχε από διπολική διαταραχή και έπρεπε να ακολουθεί μια συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή την οποία όμως πολλές φορές δεν τηρούσε. Όταν δεν έπαιρνε τα φάρμακά του, άλλαζε η συμπεριφορά του. Ήταν από πολύ καλή οικογένεια, είχε έναν ακόμα αδερφό, ωστόσο η προσοχή όλων ήταν πάνω στο Γιώργο γιατί τον λάτρευαν όλοι. Είχε καρδιά μικρού παιδιού κι όλοι οι συνάδελφοί του, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον Γιώργο» λέει συγγενικό πρόσωπο του 49χρονου σε ενημερωτικό πόρταλ.

 

rali1

Βίντεο ντοκουμέντο

Βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει σημεία της τρελής πορείας που κατέγραψε ο οδηγός, που έκανε ράλι θανάτου στην εθνική οδό Αθηνών -Λαμίας.

Το βίντεο  δείχνει το αυτοκίνητο στην αντίθετη πλευρά της εθνικής οδού. Παρά τα περιπολικά, ο οδηγός δεν σταματούσε, μέχρι που έπεσε στο μπλόκο με φορτηγά και περιπολικά, πριν τα διόδια της Τραγάνας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. παλι καλα που δεν εμειναν απο καυσιμα τα οχηματα της αστυνομιας……οσο για τα καρφια ειναι ακριβη τεχνολογια

  2. Άρρωστος ήταν ρε παιδιά δεν ήταν εγκληματίας.Κρίμα.Μακάρι να μην είχε πεθάνει.Για τα περιπολικά θα κλαίμε;;;
    Το καλό ότι δεν πήρε αθώους στο λαιμό του γιατί φανταστείτε μετωπική με κάποιον που πήγαινε στη δουλειά του,από τη στιγμή που οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

  3. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΩΣΤΟΣ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΩΣΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΩΤΟΝΑΤΕ? ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΚΩΤΩΣΕ ΚΑΙ ΣΚΩΤΟΘΗΚΕ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Α) ΤΟΥ ΧΩΡΗΓΗΘΙΚΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Β) ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ Ο ΘΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Γ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ

  4. είναι πολύ απλό, ένα περιπολικό μπροστά του κόβει το δρόμο και ένα άλλο του ρίχνει μια στο πίσω πλαϊνό μέρος φέρνει μια σβούρα και τελειώνει το θέμα χωρίς να κινδυνεύσει κανείς, αλλά με ποια εκπαίδευση…..

Leave a Response