EKTAKTO – Αυτοί είναι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν στην Τουρκία και τους πέρασαν χειροπέδες! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
mitreodis

Με απόφαση του τουρκικού δικαστηρίου συνελήφθησαν οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί με την κατηγορία της κατασκοπίας. Οι Τούρκοι έστησαν κατηγορίες για ισόβια. Τουρκική εφημερίδα που διακινεί τις απόψεις Ρ.Τ.Ερντογάν αποκαλύπτει απίστευτα σενάρια που δείχνουν μια πολύ καλά μελετημένη σκευωρία για ανταλλαγή με τους 8 τούρκους φυγάδες…

Το δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα για την σύλληψη των δύο Ελλήνων με την κατηγορία της κατασκοπίας αλλά και της εισόδου σε ξένη χώρα χωρίς άδεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τους στρατιωτικούς:

Ειδικότερα, πρόκειται για τους Άγγελο Μητραιτώδη (ανθυπολοχαγό) και τον Δημήτρη Κουκλατζή (λοχία ΕΠ.ΟΠ, Σκαπανέας ΜΧ).

mitreodis

O υπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης

Αυτος ειναι ο μονιμος Λοχίας Δημήτρης Κουκλατζής, τοπος καταγωγης Ορεστιάδα.

koyklatziskoyklatzis2kouklatzis3

kouklatzis 1

dimitris

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

41 Σχόλια

  1. Ντροπή να μιλάτε έτσι για αυτά τα παλικάρια που φυλάνε Θερμοπύλες στις Καστανιές του Έβρου. Ας σκεφτεί καθένας που κατακρίνει την δική του προσφορά προς την πατρίδα.

  2. Τούς στησαν το περιστατικό οι Τούρκοι προσπαθώντας να δημιουργήσουν τετελεσμένα και να εξισώσουν το περιστατικό με εκείνο της εικοιοθελούς φυγής των 8 Τουρκων από την Τουρκια.
    Ακριβώς οπως ο γαβρος πηγε, με την συμπραξη διαιτητού και μμε, να στησει το περιστατικό στην Τουμπα, εξισώνοντάς το με το μπυρόνι στον Ίβιτς. Χωρα δολοφόνος, ομας εγκληματική συμμορία. Όποιος νευριάσει με τους Τουρκους, καλό ειναι να βιδωθει και με την εντόπια συμμορία-παρακράτος…

  3. ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΕΚΡΟΣ ΠΑΡΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΟΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΑ ΟΥΤΕ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ?ΞΑΦΤΙΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ΑΧΡΗΣΤΟΙ….

  4. Eίναι ικανός ο χοντρός να κάνει καταδίωξη???

  5. Δουλεια τους ειναι να προσέχουν.. εκπαιδευονται γιαυτο.. οπλα ειχανε ..επαγγελματιες ειναι.στο προγραμμα ειναι ολα.κοκκινο συναγερμο εχουμε..αντιληψη μηδεν?? καλα οθωμανικα τωρα.Γιωργο τσιμπα ενα λαχνο τουρκοσπορε

  6. Εξυπνάδες και ειρωνείες εδώ μέσα από χαρτζιλικωμένους ανεύθυνους τεμπελχανάδες νέους…Η γενιά του ‘βρίσκω τα πάντα έτοιμα από τους γονείς, ‘ευθύνες δεν θέλω’, κάνω ΤΑΤΟΟ κι έχω σκυλί γιατί η οικογένεα απιατεί υπευθυνότητα και δεν με εκφράζει’, μη με ζορίζετε είμαι…καλομαθημένος’. Φαντάροι δε θέλουνε να πάνε , μόνο βόλτες και καλοπέραση.

  7. ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΗΛΙΘΙΩΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ !!!!!!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΑΝ ΤΑ ΙΧΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ !!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΙΧΝΟΙ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΣΕΙ ΕΝΕΔΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΚΟΠΟ !!!!!!!!!! ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ Μ.Μ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΝΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΑΝΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ 8 ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ 1!!!!!!!!!!!!!!

  8. ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟ..ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ.
    ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΝ ΤΟΥΣ <<> ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ…ΑΥΤΟ
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ..

  9. Ο χοντρος κλασικη μορφη εποπαρου σταρχιδιστη!!!
    200κιλα..Απορω πως τον τσουβαλιασανε!!!

  10. Ο/Η Άνδρες του Καναπέ και του Πληκτρολογίου! Ουστ πισωγλέντηδες! λέει:

    Εσείς που το παίζετε δικαστές του πληκτρολογίου και βγάζετε όλα τα κόμπλεξ σας γιωτάδες της δεκάρας, καθαριστές της καλλιόπης, καθίστε στα αυγά σας, διότι ο στρατός θέλει αρχίδια και όχι αρχίδια σας κι εσάς! Οι περισσότεροι έχετε κάνει παραμεθόριο στα σύνορα ΠΑΠΑΓΟΥ-ΨΥΧΙΚΟΥ κι έχετε το θράσος και μιλάτε! Τσιμουδιά παλιογιωτάδες. Α κι εσείς που λέτε, πως αν σας έπιαναν οι Τούρκοι και θα αυτοκτονούσατε, γιατί δεν κάνετε το ίδιο και με τους ΠΑΚΙ και τους Μπαγκλαντεσιανούς! Εντάξει γυναικούλες, που μάθατε επιτέλους που πέφτουν οι Καστανιές από το googlemaps, παλιόζωα.

    1. Εσυ ράμπο – καραβανά δικαιολογείς πλήρως τους συναδέρφους σου?

      1. “ανωνυμε” ισως εχει καποιο δικιο ο “Ο/Η Άνδρες του Καναπέ και του Πληκτρολογίου! Ουστ πισωγλέντηδες!”

        πολυ ευκολα κρινουμε καταστασεις χωρις να ειμαστε παροντες, ή να γνωριζουμε το 100% των γεγονοτων…..

        οπως και να εχει…οκ και 200 κιλα που εχει ο τυπος….ειναι περιεργη υποθεση…πως “αιχμαλωτιστηκαν”….
        μην ξεχναμε οτι περιπολα κανουν καθημερινα εκει μονιμοι και στρατευσιμοι…και δεν ακουγονται συχνα πυκνα τετοια συμβαντα……..καποιο λακκο εχει η φαβα ……

        * δεν παιρνω το μερος κανενος , ουτε ειμαι στρατιωτικος, εκφερω απλως μια προσωπικη γνωμη

  11. Ο χοντρός μαύρα χαλια…αλλα ο αξιωματικός γλυκούλης…δεν βλεπω να το γλυτώσει το περικλανίδιο του!!

  12. Οπλα δεν ειχαν επανω τους.. τι εκαναν.? γιατι δεν αντισταθηκαν,δεν πολεμησαν ..για να σωθουν.ηξεραν που θα εμπλεκαν…Αν τους επιασαν στον υπνο τοτε τι να πουμε για το αξιομαχο η την εκπαιδευση που ειχαν? Αν δεν μπορουμε να σωσουμε το τομαρι μας.τοτε τι μπορουμε να κανουμε για τον απλο λαο? Τρια .. καλα κομαντα,εκπαιδευμενους οπως πρεπει δεν τους πιανουν ουτε 10 τουρκαλαδες,και εδω ειναι μονιμοι στρατιωτικοι….ΑΝΤΙ να βρουν προφαση να αυξησουν την ΘΗΤΕΙΑ ,να εκπαιδευσουν ολους τους μονιμους ,και οχι να θελουν μονο μισθους,και παρασημα αυτα για να τα παρεις θελει ιδρωτα και οχι βαθμους για μισθο και εφε,, ..και να δινουν διαταγες και καψωνια στα απλα παιδια φανταρους..

    1. ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΝΕΔΡΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΟΥ ???? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΙΧ !!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ???? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΡΕ ΗΡΩΑ ??????

  13. Δουλειά τους είναι αυτοι το επιλεξανε.αντε να γίνει το μπαμ

    1. Δεν το κατάλαβα ρε φίλε αυτό το “δουλειά τους είναι αυτοί το επιλέξανε…” Μπορείς να το κάνεις πιο λιανά σε παρακαλώ?
      Αν δεν ήταν αυτοί θα ήταν κάποιοι άλλοι στην θέση τους.
      Εκτός αν προτιμάς να μην υπάρχει τέτοιου είδους “δουλειά” όπως το ονομάζεις…

      Μήπως μπορείς να φανταστείς ποιανού γιουσουφάκι και δουλάκι θα ήσουν τώρα αν δεν υπήρχαν τέτοιου είδους δουλειές?

  14. Τέτοιου είδους προστριβές με αιχμαλωσίες ακόμα και με νεκρούς είχαμε και πριν και τις αντιμετωπίζαμε με καρδία, δυναμικά και με πατριωτικό σθένος, τότες όμως δεν μας κυβερνούσαν αριστερά τσογλάνια.

    (Υπόθεση Ζ. Καραγώγου.
    Η «άγνωστη» μάχη μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων! το μεθοριακό επεισόδιο της 19ης Δεκεμβρίου 1986 στην συνοριακή περιοχή του χωριού Πέπλος στο νομό Έβρου.)

  15. Εγώ βλέπω δύο παιδάκια, με το ένα (ο ΕΠΟΠ) να είναι εύσωμο. Πιθανόν δεν έχουν λάβει ούτε σωστή εκπαίδευση στο πως να προσανατολίζονται, πχ με πυξίδα ή ορόσημα. Κρίμα, ελπίζω να μην γίνει κάτι κακό και να έχει αίσιο τέλος η ιστορία…

    1. ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΥΞΙΔΑ ????? ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΗΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΠΗΡΑΝ ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ???? ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΕΛΜΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΠΟΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΙΧΝΟΣ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ !!!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ !!!!!!!!!! ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑ !!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΠΟΙΟΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ !!!!!!!!! ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΩΡΑ ??????

  16. Μην το σχολιαζετε βρε παιδια..γιναμε ρεζιλι παλι..γμτ
    Τι ρεζιλικια ειναι αυτα. ..

    1. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΑΠ’ΤΟΥΣ ΙΡΑΝΟΥΣ !!!!!!!!!! ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΒΑΝ !!!!!!!! ΣΤΗΝΕΙΣ Κ@ΛΟ ‘Η’ ΣΗΚΩΝΕΙΣ 3 Φ16 ΣΕ ΣΤΙΛ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Ε.Χ ‘Η’ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ !!!!!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΒΑΡΚΕΣ ‘Η’ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΠΟΣΤΑΛΙΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΜΕ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΩΤΟ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ !!!!!!!!!!

  17. ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ..ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΥΝ – ΒΡΑΧΟΥΣ ..ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ.. ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ….ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ?? ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ..ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ – ΣΥΓΝΩΜΗ…

  18. Πηγαινα και στοιχημα οτι ο δευτερος ηταν ΕΠΟΠ

  19. αυτό σας πείραξε ρε κοπρίτες το ότι είναι μπουλούκοι, αυτοί και Κάποι άλλοι ρε ρεμάλια του καναπέ κρύο ζέστη είναι εκεί και φυλάνε εσάς τους πανίβλακες να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια και είναι εκεί ξέροντας ότι θα πέσουν πρώτοι ας το διάλο πια τσογλάνια

  20. sirizai mpouheses einai kala ipe o ipostratigos sto forum an ehoume tetoius Αμα εχουμε τετοιους λουκουμαδες ti Z-Mak kai malakies floroi oloi tous.
    ego agonizoume monos mou enantia stous ounos kologermanarades.
    echoun fai xylo echo paei filaki kai o panos Kamenos alazei Panes.Malakes poutsi Moutsi oloi Kapetanarei ginate.

  21. Ντροπή σας να μιλάτε ετσι για τα παληκάρια…είναι Ελληνες και πρέπει να σέβεστε…η κατασταση είναι κρισιμη και εσεις λες και ειστε όλοι κουκλοι και ωραιοι βρήκατε τρόπο να ρίξετε τη χολή σας…φυλάγανε τα συνορα βρε βουρλα…να σεβεστε

  22. Μήπως ήταν και λίγο επι τούτου,ούτως ώστε να γίνει η ανταλλαγή εύκολότερα?
    Μήπως??

  23. κατι τετοιοι φυλανε τα συνορα????? δεν βαζανε καλυτερα γατες αυτος ειναι μπουλης

  24. Δίδυμοι είναι οι μ πουλουκοι. .. αυτούς έχουμε στα σύνορα. .. φαντάσου παρά μέσα. ..

  25. κι αυτοι κατσαν να τους πιασουν σα τις κοτες :(:(:(

  26. γεμισαμε γιοτομπαλα για φραπε ειναι ολοι οι εποπ αυτη τη στιγμη σε ολη την παραμεθοριο και περνουν την μαμα τηλεφωνο να βαλει βυσμα να τους παει αθηνα

  27. Αμα εχουμε τετοιους λουκουμαδες να φυλανε τα συνορα σωθηκαμε

Comments are closed.