ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ LAI KING!! Έκκληση από τη 19χρονη με τα 2.5 κιλά κόκας : Σας ικετεύω, βοηθήστε με

Κοινοποίηση:
19xroni-xong-kong-696x385

Στις γυναικείες φυλακές ανηλίκων Lai King Correctional Institution,

όπου κρατούνται κορίτσια ηλικίας 14 έως 21 ετών οδηγήθηκε η 19χρονη Μυτιληνιά που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνης στη βαλίτσα της.
Όπως μετέδωσε ο Alpha, η κοπέλα ήρθε σε επαφή μόνο με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας Ιωάννη Μαλούκο στον οποίο απηύθυνε έκκληση «σας ικετεύω, βοηθήστε με».
L1

L2

L3

L4
«Ξεκίνησα το αεροπορικό μου ταξίδι με τελικό προορισμό το Χονγκ Κονγκ από την Αθήνα. Ενδιάμεσος σταθμός του αεροπλάνου ήταν η Αντίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας. Εκεί, στο χρόνο που παρέμεινα στην πόλη πριν επιβιβαστώ στο αεροπλάνο και πάλι για το Χονγκ Κονγκ, αγόρασα από ένα κατάστημα ένα σακίδιο πλάτης», φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στον γενικό πρόξενο.

«Κάποιοι μου έριξαν στην τσάντα ό,τι βρήκαν οι αρχές. Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε και πως έγινε. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ένα και μόνο πράγμα: Βοηθήστε ΜΕ! Σας ικετεύω βοηθήστε με! Πείτε στους γονείς μου ότι είμαι αθώα», είπε η 19χρονη Ε.Μ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, οι ελληνικές και κινεζικές Αρχές αναζητούν τον «εγκέφαλο» που μετέτρεψε τη 19χρονη σε «βαποράκι».

Τώρα αναμένεται η κατάθεση του φίλου της ο οποίος θα έφθανε στο Χονγκ Κονγκ με διαφορετική πτήση.

«Το ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ το είχαμε αποφασίσει και οργανώσει μαζί με έναν φίλο μου. Λόγω κάποιων υποχρεώσεών του, αποφασίσαμε να ταξιδέψουμε με διαφορετικές πτήσεις. Είχαμε κανονίσει να συναντηθούμε εκεί, όπου θα τον περίμενα, αλλά δεν έχει έρθει ακόμη», είπε στον πρόξενο μέσα από τις φυλακές, σύμφωνα πάλι με το ρεπορτάζ του Alpha.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Μακάρι η ευνομία,η αυστηρότητα των ποινών και η προστασία των πολιτών από τη μάστιγα των διακινητών ναρκωτικών που χαρακτηρίζει την Κίνα, να υπήρχε και στην Ελλάδα.Συμπάθεια,κρατική αρωγή ή δικαιολογίες δεν νοούνται για τέτοιες έκνομες συμπεριφορές.

  2. Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες! Εν τω μεταξύ, φίλτατοι, είδατε το δικηγόρο της? Ο Σάκης Κεχαγιόγλου! Άλλη ΛΕΡΑ!!! Με όλη τη σημασία της λέξεως όμως!!!

  3. Επιλέγω να είμαι ευτυχισμένη. Όχι γιατί όλα γύρω μου είναι καλά, αρχίδια είναι. Επιλέγω την ευτυχία γιατί η ζωή διάολε είναι πολύ μικρή για να χωρέσει τη μιζέρια», …………..αρα ηξερε τι εκανε

  4. Έχεις σκεφτεί κοπέλα μου ότι ήθελες να πουλήσεις το θάνατο σε αυτούς που ζητάς βοήθεια;;;;;

  5. Σε πλανεψε η ντολτσε βιτα το τραγουδισε ο ζαγοραιος επρεπε να το ηξερες θα γλητωνες.

  6. Ναι μωρέ η καημένη,το μόνο που ήθελε αυτό το αγνό κορίτσι,ήταν να γίνει άλλη μία ανθυποβίζιτα και να βγάλει λεφτά για να πουλάει το νινι της όπως και οι άλλες ελλεινίδες.Να είναι με τους φραγκάτους,να την πληρώνουν και να κάνουν και καμία μυτιά όλοι μαζί.Τι,σαν τους ηλίθιους τους άνδρες που πρέπει να τους φύγει ο πάτος στη δουλειά?Απαπα
    Λοιπόν,όσοι υπερασπιστές πορνιδίων την λυπούνται,να σταματήσουν να κάνουν ηλίθια σχόλια τύπου,δεν ήξερε ήταν μικρή.

  7. ΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΥΧΕΡΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΧΩΡΑ. ΗΘΕΛΕΣ ΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ ΕΕ..ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΙΤΣΙΟΛΙΝΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.

    1. Αφού δε σου αρέσει η Ελλάδα γιατί κάθεσαι ρε μάγκα δεν σε καταλαβαίνω; Γιατί δεν πας και συ λαθρομετανάστης να τελειώνει η ιστορία; Σου αρέσει δεν σου αρέσει αυτή είναι η Ελλάδα όπως την κατάντησαν και την καταντήσατε και που τώρα σας χαλάει, τουλάχιστον δείξε λίγο σεβασμό σε μας που ακόμα κι έτσι την γουστάρουμε.

  8. Περιμενε ο φιλος σου οπου να ναι θα ρθει.αρε βουρλο..

  9. πεσ μασ κ ότι ειναι αιθιοπασ αραπησσ ο φιλαρακοσ σου…να δεσει το γλυκο…

  10. Το κρατος δεν πληρωσε ουτε για την Μυρτω.
    Και θελει το πορνιδιο να πληρωσει το Ελληνικο Κρατος;;;;;
    Ειναι σαν να παραδεχομαστε οτι ολοι οι Ελληνες εκπορνευονται και γινονται εμποροι ναρκωτικων!!!!!!!
    Στερηση ιθαγενειας και ηπηκοοτητας της αρμοζει
    Ενα πορνιδιο δεν μπορει να εξευτελιζει ενα τιμιο Εθνος!!!!

    1. Πες τα Viki! Τα κορίτσια (όπως η Μυρτώ και άλλα) που έχουν κακοποιηθεί χωρίς να μοιράσουν θάνατο σε κανένα, ποτέ δεν έτυχαν τέτοιας συμπάθιας και προβολής από τα (βοθρο)ΜΜΕ.

  11. Ήθελαν το εύκολο χρήμα εις βάρος νέων Ελλήνων. Τώρα ζητάει βοήθεια, όταν άλλοι γονείς θα υπέφεραν όταν τα παιδιά τους θα εθίζονταν στο ναρκωτικό που θα τους πουλούσαν.

  12. Για κανένα πεντοχίλιαρο ευρώ (το πιο πιθανό τόσα θα της έδωσαν) θα χαραμίσει τουλάχιστον τα επόμενα 15 χρόνια της στη φυλακή.Θα βγει από εκεί χωρίς κουράγιο πλέον για ζωή.
    Και συνεχίζει να λέει ότι δεν ξέρει τίποτε.

    Ας σκεφτούν κάποιοι αν αξίζει.

  13. Καλα ρε κοριτσι μου αδειο σακιδιο αγορασες με 2.5 κιλα βαρος δεν ειπες ρε τι βαρυ ειναι κατσε να δω τι εχει μεσα μας δουλευεις ???

  14. Ο δικηγόρος της έκανε έκκληση να πληρώσει το Ελληνικό κράτος για τα έξοδα των δικηγόρων της στη Κίνα, επειδή λέει είναι πανάκριβα. Πάλι εμείς θα τη πληρώσουμε.

  15. – Λόγω κάποιων υποχρεώσεών του, αποφασίσαμε να ταξιδέψουμε με διαφορετικές πτήσεις. Είχαμε κανονίσει να συναντηθούμε εκεί, όπου θα τον περίμενα, αλλά δεν έχει έρθει ακόμη», είπε στον πρόξενο μέσα από τις φυλακές, σύμφωνα πάλι με το ρεπορτάζ του Alpha.–
    ΝΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕ . ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ ΑΥΤΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ Ο΄ΝΟΜΑ΄ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΟΥΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ .

Comments are closed.