Αυτή είναι η φοβερή Βραζιλιάνα που κάνει πάταγο στα Βρετανικά γήπεδα! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
φωτο

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ Ρομπέρτο Φιρμίνο ξετυλίγει το ταλέντο του στα γήπεδα αλλά και η σύζυγός του έχει το δικό της φανατικό κοινό.

Η Larissa Pereira είναι όμορφη, χυμώδης, με πλούσια προσόντα και δεν χορταίνει να ποζάρει για χάρη του Instagram.

larissa_peereira2larissa_peereira3larissa_peereira4larissa_peereira5larissa_peereira6larissa_peereira7larissa_peereira8larissa_peereira9larissa_peereira10larissa_peereira11larissa_peereira12larissa_peereira13larissa_peereira14larissa_peereira1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μας ζαλίζουν τα αρχ@@@α κάθε τόσο και λίγο με της όμορφες κοπέλες λες και είναι θεές αθάνατες. Παντού βλέπουμε όμορφα κορίτσια πρέπει να τα θεοπιουμαι;; Όμορφες και άσχημες το ίδιο πράγμα έχουν και τα ίδια μυαλά κουβαλάνε. Η αλη που είχε πιστέψει ότι ήταν καλλονή κατάντησε στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ. Και αυτές η διαφημίσεις που γίνονται για αυτές τις κοπέλες παίρνουν τα μυαλά τους αέρα λένε στο χωριό μου. Αυτή είναι η γνώμη μου.

  2. μας ζαληζουν τα μεζεα καθε τοσο και λοιγο με της ομορφες κοπελες, λες και ειναι θεες αθανατες. παντου βλεπουμε ομορφα κορητσια, πρεπει να της θεοπηουμε? ομορφες και ασκημες τα ιδια μυαλα κουβαλανε.

Leave a Response