Αυστραλία: Γνωστός ομοφυλόφιλος ρεπόρτερ ένοχος για παιδική πορνογραφία – ”Είμαι περήφανος παιδόφιλος”

Κοινοποίηση:
44B7DBA000000578-4919868-McCormack_was_suspended_by_Nine_after_NSW_police_raided_ACA_s_Sy-a-9_1506494653587

Με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου στα 15 ας θυμηθούμε μια ιστορία του περασμένου μήνα…

Ένας πρώην ρεπόρτερ του γνωστού ειδησεογραφικού δικτύου Nine Network της Αυστραλίας, ο Μπεν ΜακΚόρμακ ο οποίος την Τρίτη δήλωσε ένοχος για δύο αδικήματα παιδικής πορνογραφίας, περιέγραψε τον εαυτό του ως “περήφανο παιδόφιλο” και “περήφανο εραστή αγοριών” σε ανατριχιαστικές online συνομιλίες του που αποκαλύπτουν τα δικαστικά έγγραφα, μεταδίδει η εφημερίδα The Australian.

Ο 43χρονος δημοσιογράφος, ο οποίος είχε το ψευδώνυμο Oz4skinboi, μιλούσε με έναν άλλο ανώνυμο άνδρα για περισσότερο από δύο χρόνια σε συνομιλίες που αφορούν την παιδική πορνογραφία, κατηγορία που φέρει μέγιστη ποινή φυλάκισης 15 ετών.

Όταν ρωτήθηκε από τον ανώνυμο άνδρα αν θα ήταν πάντα “παιδόφιλος”, ο πρώην ρεπόρτερ της A Current Affair απάντησε: “Ναι, … θα έχω πάντα την έλξη … Είναι όμορφοι”.

Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, ο ΜακΚόρμακ είπε στον άνδρα ότι του άρεσαν τα «άτακτα αγόρια» και ο άντρας ρώτησε: ”Σκέφτεται ποτέ ότι θα παίξεις με ένα; Ή απλά φαντασία;”.

“Θα ήθελα πολύ”, απάντησε.

Σε μια άλλη στιγμή έγραψε “τα αγαπώ πολύ, τέλεια σώματα …”

44B7D2C700000578-4919868-The_senior_Nine_Network_journalist_pictured_43_appeared_calm_in_-a-1_1506494652798

Ο ΜπενΜακΚόρμακ εμφανίστηκε ήρεμος στην αίθουσα δικαστηρίου του Σίδνεϊ, καθώς ο δικηγόρος του Sam Macedone υπέβαλε την ενοχή για λογαριασμό του.

Τα έγγραφα του δικαστηρίου ανέφεραν ότι ο McCormack είπε επίσης ότι «θέλω να γίνω παιδόφιλος μαζί σου», «είμαι ένας εντελώς παιδόφιλος που αγαπά αγόρια» και περιγράφει τον εαυτό του ως «περήφανο παιδόφιλο, περήφανο εραστή αγοριών».

Τα μηνύματα παρελήφθησαν από την Διαδικτυακή Μονάδα Εκμετάλλευσης Παιδιών της αστυνομίας και η Daily Mail δημοσίευσε ήδη κάποια από αυτά.

Στην πρώτη του διαδικτυακή συνομιλία, ο ΜακΚόρμακ ισχυρίστηκε ότι ήταν ”28, ομοφυλόφιλος, μ’ αρέσουν τα νέα αγόρια επίσης”.

Σε μια πιθανή αναφορά σε ηλικίες, ο ΜακΚόρμακ είπε: ”7-12”.

Ο άλλος άνδρας του chat απάντησε: ”Θες να πηδήξεις ένα ωραία, 3-12 για μένα”.

Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, ο ΜακΚόρμακ συνέχισε να λέει ότι ”του αρέσουν τα μικρά απαλά άτριχα” (άτομα). Στη συνέχεια μίλησε για την εκτέλεση μιας σεξουαλικής πράξης στον άλλο.

Παρόλο που η αστυνομία ποτέ δεν βρήκε βίντεο ή φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας που μεταδόθηκαν από τον ΜακΚόρμακ, οι συνομιλίες έδειξαν ότι οι άνδρες είχαν ανταλλάξει διάφορες εικόνες, τα συμφωνηθέντα γεγονότα έδειξαν στο δικαστήριο.

Ο πρώην ρεπόρτερ της A Current Affair αναμένεται να καταδικαστεί την επόμενη εβδομάδα για δύο κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας που σχετίζονται με ”φανταστική συζήτηση” στο διαδίκτυο.

Ο πρώην ρεπόρτερ του Nine Network συνελήφθη από αξιωματούχους της Διαδικτυακής Μονάδας Διαδικτυακής Εκμετάλλευσης Παιδιών του NSW για Σεξουαλικά Εγκλήματα καθώς οδηγούσε κοντά στο πάρκο Moore στις 6 Απριλίου. Η Μικτή Υπηρεσία για την Εκμετάλλευση Παιδιών, η οποία ειδικεύεται στην καταπολέμηση εγκλημάτων κατά παιδιών, ενημέρωσε την αστυνομία της NSW για τον ΜακΚόρμακ.
offtherecord.net.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Χημικος ευνουχισμος και ισοβια καθειρξη γι’ αυτα τα κτηνη…

Comments are closed.