Αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν πάταγο από τον Keanu Reeves ο οποίος προειδοποιεί ΟΤΙ Οι ελίτ του Χόλυγουντ «ΠΙΝΟΥΝ το ΑΙΜΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΩΝ ΜΩΡΩΝ»!!! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ooooςς3-640x400

«Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι όσο πιο αθώο είναι το παιδί και όσο περισσότερο υπέφερε πριν πεθάνει, τόσο καλύτερο και τόσο υψηλότερα φτάνουν»!!!ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ!!!

Οι ελίτ του Χόλυγουντ χρησιμοποιούν «το αίμα των μωρών για να φτάσουν ψηλά» σύμφωνα με τον Αμερικανό ηθοποιό Keanu Reeves, ο οποίος προειδοποιεί ότι «αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι όσο πιο αθώο είναι το παιδί και όσο περισσότερο υπέφερε πριν πεθάνει, τόσο καλύτερο και τόσο υψηλότερα φτάνουν».

«Οι αποκαλύψεις που βγαίνουν από το Χόλυγουντ τώρα, σας λέω, είναι ακριβώς η κορυφή του παγόβουνου», δήλωσε ο Keanu Reeves στο Μιλάνο της Ιταλίας, όπου παρουσίασε τρεις μοτοσικλέτες που σχεδίασε για μια εταιρεία, που ιδρύθηκε από τον ίδιο το 2007.

Εξηγώντας ότι προσπαθεί να κτίσει ένα μέλλον που θα είναι απαλλαγμένο από τα δεσμά του Χόλιγουντ, το αστέρι της σειράς John Wick, μίλησε με αποτροπιασμό για τη θέση του παιδιού στο Χόλιγουντ.

«Τα παιδιά είναι σεβαστά, τοποθετούνται σε εξέχουσα θέση, αλλά επίσης βασανίζονται, βιάζονται, δολοφονούνται και καταναλώνονται με διάφορους τρόπους. Είναι πηγή χρημάτων. Και είναι λυπηρό που λέω ότι αυτή η πρακτική φαίνεται να γίνεται όλο και πιο ανοιχτή στους κύκλους αυτούς τα τελευταία χρόνια. »

Ο Keanu Reeves, του οποίου η νεώτερη αδερφή υπέφερε από λευχαιμία, θεωρεί ότι είναι «αδιανόητο» ότι οποιοσδήποτε μπορεί να είναι τόσο εγωιστής ώστε να καταστρέψει τη ζωή ενός νεαρού προσώπου για προσωπική του ευχαρίστηση.

«Αλλά αυτό είναι το είδος του ατόμου που διευθύνει το Χόλιγουντ», δήλωσε ο Reeves, ο οποίος έδωσε το 70% των κερδών του από την τριλογία των Matrix σε νοσοκομεία που θεραπεύουν παιδιά με καρκίνο. «Αυτοί οι άνθρωποι είναι κοινωνιοπαθείς, καθαρά και απλά».

Πρώην μασόνος, βρικόλακας, Ιλλουμινάτι, Πληροφοριοδότης, ο William Schnoebelen στο κανάλι NowYouSeeTV.

Ο Μπιλ Schnoebelen έζησε στη σκοτεινή πλευρά εδώ και πολλά χρόνια. Ήταν ένας μασόνος 90 βαθμού, μέλος των Ιλλουμινάτι, ένας σατανικός ιερέας, ένας καθολικός ιερέας και ακόμη περισσότερο. Έπειτα μια μέρα η μηνιαία συνεισφορά του στην εκκλησία του Σατανά επέστρεψε από την τράπεζα με ένα σημείωμα στο πίσω μέρος «Θα σας προσεύχομαι για εσένα στο όνομα του Ιησού Χριστού. » Μέσα σε μια εβδομάδα έχασε τη δαιμονική του εξουσία. Αργότερα έγινε αναγεννημένος και πάλι χριστιανός και τώρα έχει το δικό του ιερατείο. Ο Μπιλ εργάζεται σε διακονία, κυρίως με πλήρη απασχόληση, από το 1986.

Στο επόμενο βίντεο οι σύγχρονοι βαμπίριδες.

Η Lia Benninghoff και ο Aro Draven έχουν μια ασυνήθιστη σχέση, πίνουν ο ένας το αίμα του άλλου. Το ζευγάρι, από το Haverhill, στο Suffolk της Βιρτζίνια, πιστεύουν ότι είναι βρικόλακες και τροφοδοτούν ο ένας τον άλλο μία φορά την εβδομάδα. Η Λία, 20 ετών, και ο Αro, 38, σκοπεύουν να ολοκληρώσουν τον δεσμό τους σε ένα γάμο στυλ βρικόλακας στις αποκριές.

Στην υγιεια σας λοιπόν με λίγο κρασί ή μήπως… αίμα;

Οι σημερινοί δαίμονες ανάμεσα μας.

Πόσο άρρωστη είναι η κοινωνία μας σήμερα με τη βιομηχανία την Ιλλουμινάτι.

katohika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΕΤΣΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΠΛΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΜΑΝ ΠΙΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΥΚΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΧΙΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΕΩΣ ΠΟΥ ΕΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΕΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΑΓΑΡΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΙΣΙΝΚΕΡ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΕΡΔΗΣΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ

  2. Από μικρο παιδί το άκουγα για του Εβραίους ότι πίνουν αίμα δεν το πίστευα αλλά τώρα…

  3. Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣ ΒΡΕΦΟΦΑΓΟΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΚΛΩΝΟΣ ΚΥΑΝΟΥ ΡΙΒΣ ΑΠΟΚΑΛΥΤΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΧΕΛΙΓΟΥΝΤ!ΟΤΑΝ ΤΑΛΕΓΕ Η ΑΡΠΑΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ…ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΑΤΕ!ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ “ΑΡΠΑΓΗ” ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ/ΕΡΠΕΤΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΩΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΤ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΘΥΣΙΑ(ΠΙΣΤΗ+ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ….ΤΕΡΜΑ Η ΔΩΡΕΑΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ/ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΠΟΥΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ)…ΤΟ 99% ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ…ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΛΑ ΘΑΛΛΑΞΟΥΝ…ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΧΕ ΦΥΣΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ+ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…ΕΜΕΙΣ,ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ!

  4. Πριν 12 περιπου χρονια στην εκπομπή της Οπρα Γουινφερ,μιλησε μια κοπελα,εβραια και αφηγηθηκε το τι εβλεπε απ το παραθυρο του σπιτιου τους [υπογειο],εμεινε καγκελο ολο το ακροατηριο

  5. ΟΣΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΜΕΤΑ ΟΙ ΚΑΡΑ- ΔΙΑΒΟΛΕΜΕΝΟΙ……! ΕΛΠΙΖΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΠ’ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ…….!!!

  6. δεν υπαρχει μασονος 90 βαθμων φτανουν μεχρι το 33

    1. λαθος, 33 ειναι η μια μερια της μασονιας, υπαρχει (USA) μεχρι και 99 βαθμοι. ψαχτειτε μην ειστε προβατεμπορεοι

  7. Εξεχων Εβραιος εχει μιλησει δημοσια και εχει παραδεχτει οτι τα μικρα παιδακια που χανονται σε ολο τον κοσμο και εξαφανιζονται , τα κλεβουν αυτοι και ο μοναδικος λογος ειναι για να πινουν το αιμα τους!!!Ειπε μεταξυ αλλων οτι ολα αυτα σας τα λεμε μεσα στα μουτρα σας και εσεις ειστε τοσο ηλιθιοι και φοβισμενοι μη τυχον και σας πουν ρατσιστες και αντισημιτες!!!Ολους τους μη εβραιους μας αποκαλουν γκοιμ και ειπε οτι μεσα στη παραδοση τους ειναι και η καταναλωση αιματος απο γκοιμ κατα προτιμηση μικρου παιδιου αλλα δεν τρωνε κρεας γκοιμ…ψαχτε να το βρειτε θα παθετε σοκ

  8. Δεν τον βλέπω να ζει και πολύ αυτός μετά από αυτό το ξεμπρόστιασμα.

Comments are closed.