ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ από ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ! Οι απειλές του Κιμ είναι πραγματικές – Γιατί η Κίνα σιωπαίνει

Κοινοποίηση:
kim

Καμπανάκι κινδύνου προς την κυβέρνηση Τραμπ κρούει το πρώην στέλεχος  του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Στέφεν Ρειντμέικερ για την απειλή που αποκαλείται Βόρειος Κορέα και Κιμ Γιονγκ Ουν.

Όπως υποστηρίζει η Βόρειος Κορέα έχει αποδείξει ότι μπορεί να χτυπήσει αμερικανικά εδάφη στον Ειρηνικό και ότι οι οποίες προσπάθειες να χαλιναγωγηθεί η επιθετικότητά της Πιονγκγιάνγκ  έχουν αποτύχει με τον χρόνο του Τραμπ να τελειώνει αν θέλει να αντιμετωπίσει το απομονωμένο αυτός κράτος .

k2

Ο ίδιος πιστεύει ότι η Κίνα έχει την ικανότητα να αφοπλίσει τη Βόρειο Κορέα και να την πείσει να ξεφορτωθεί τα πυρηνικά της όπλα αλλά δεν κάνει κάτι επειδή ανησυχεί ότι θα γίνει σύμμαχος των ΗΠΑ.

«Είναι τόσο μεγάλη η εξάρτησή μας από την Κίνα που σαν απαχθέντες όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις έχουν αναπτύξει ένα Σύνδρομο της Στοκχόλμης πιστεύοντας ότι η Κίνα κάνει  ό,τι μπορεί για να λύσει το πρόβλημα ενώ θα μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα»

Οι δηλώσεις έγιναν την ώρα που όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο ότι η Βόρειος Κορέα ετοιμάζεται για πόλεμο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η Κορεα αλλα και το καθε αυτονομο κρατος εχει το δικαιωμα στην αυτοδιαθεση. Η μοναδικη απειλη ειναι η αμερικανικη πολεμικη παρουσια στην περιοχη και η δυτικη επιθετικοτητα.

Comments are closed.