ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΟΥΡΛΙΑΖΕ στο ΓΡΑΦΕΙΟ του στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ο τυφλός υπουργός! Πράσινος μέχρι το ΚΟΚΑΛΟ ο Παναγιώτης Κουρουμπλής! “ΦΕΡΤΕ μου παλιούς ΠΑΣΟΚΟΥΣ να διορίζω!!!” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kourou1

“Ο Κουρουμπλής ένα μήνα πριν αναλάβει το υπουργείο Ναυτιλίας – λίγο πριν τα Χριστούγεννα- ήθελε να διώξει τους λιμενικούς που ήταν  στον πέμπτο όροφο στο γραφείο του, προκειμένου να βρεθούν παλιοί ΠΑΣΟΚΟΙ να τον πλαισιώσουν.

Το αποτέλεσμα ήταν να φύγουν όλοι και να πάνε στον υφυπουργό. Δεν μπορούσε να τους διώξει τελείως γιατί ήταν μόνιμοι.
Τωρα εχει γεμίσει τον 5ο όροφο με πολιτικό προσωπικό μετακλητούς δικους του,  ΠΑΣΟΚΟΥΣ!
Ο Βαρβιτσιώτης ήταν ΑΓΙΟΣ μπροστα του!
Η ατακα που φωναζε – ουρλιάζοντας σχεδόν –  ο τυφλος υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής μέσα στο γραφείο του, μολις ανελαβε το υπουργείο, ήταν

“Φέρτε μου παλιούς ΠΑΣΟΚΟΥΣ να διοριζω” 

Υ.Γ: Υπήρχαν αυτήκοοι μάρτυρες λιμενικοί

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ

Διαβάστε επίσης:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – «ΦΩΤΙΑ» στο «ΜΑΚΕΛΕΙΟ 6» για τον Κουρουμπλή! «Διόρισε όλο του το σόι μέχρι και τη κουμπάρα που τον γυρόφερνε με… λαλαγγίτες!» – Στέφανος Χίος: «Δεν είναι αυτός ρε παιδιά!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρανή επιβεβαίωση «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» για τον «ΜΙΖΕΡΑΚΙΑ» πρασινοφρουρό ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ του ΜΑΞΙΜΟΥ! Έχωσε στο Δημόσιο μέχρι και την κατσίκα του ΜΠΑΡΜΠΑ του! Από ΣΥΖΥΓΟ έως ΑΝΙΨΙΑ ο Κουρουμπλής ΔΙΟΡΙΣΕ όλο του το σόι… Μέχρι και την κουμπάρα που τον γυρόφερνε με… ΛΑΛΑΓΓΙΤΕΣ! (ΦΩΤΟ&ΕΓΓΡΑΦΑ&ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

ΔΕΝ έχουν ΤΕΛΟΣ οι ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ! Ο Κουρουμπλής διόρισε Ειδική Σύμβουλό του τη σύζυγο του (προέδρου της Βουλής) Βούτση…

«ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ» διορισμοί στο δημόσιο! Αδέρφια, ξαδέρφια και σύντροφοι πολιτικών διορίζονται στον κρατικό μηχανισμό! ΓΙΝΕΤΑΙ… του «μπατζανάκη» το κάγκελο!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Το ΠΑΣΟΚ δεν ειναι εδω ενωμενο δυνατο που ελεγε το συνθημα….Το ΠΑΣΟΚ ειναι παντου ενωμενο δυνατο!!!!!!Το μονο που λειπει ειναι ενας νεος Αντρεας να οδηγησει την χωρα 100 χρονια μπροστα και παλι να τγν κανει απο αφεντη των Βαλκανιων αφεντη της οικουμενης σαν αλλος Μεγας Αλεξανδρος.Ο Μεγας Αλεξης καλα το παει θα τρωμε με χρυσα κουταλια σε μερικα χρονια.Αλεξης ο αριστερος αλυγιστος ηγετης που οταν αποχωεισει απο τον ματαιο ρουτο κοσμο το ονομα του θα ειναι αξια διπλα στα ονοματα του Ανδρεα του Ελευθεριου Βενιζελου του Καποδιστρια και του Παπαδοπουλου!!!!!Ζητω το εθνος ζητω η σημαια!!!!Το τριπτυχο Αλεξης εθνικη ταυτοτητα και ορθοδοξια δεν θα το νικησετε ποτε παλιοεβραιοι φιδια

  2. αληθεια ειναι. Εχει ανοιξει η πορτα από τον συριζα σους παλιους πεινασμενους πια από εξουσια πασοκους και τους δεχονται. Τσεκαρα γραφεια γενικων γραμματεων κλπ και θα το επιβεβαιωσεις

  3. Αντί να κατουρήσει μέσα στην λεκάνη κατουράει στον τοίχο,αυτός θα μας σώσει;;;

  4. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΥΣΤΡΟΣ ΘΑ ΨΟΦΙΣΕΙ .ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΠΑΣΟΚ!!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΥΟ-ΔΥΟ .

  5. Οτι και να κανει ο λαος,το ΠΑΣΟΚ θα κυβερνα και θα διοικει.Μετα την 8ετια του Παπανδρεα και την 8ετια του κινεζου Ααρων,το ΠΑΣΟΚ εχει εισχωρησει και εχει μολυνει τα παντα ολους τους χωρους ολους τους τομεις και ολα τα κομματα.Ολοι θελουν να γινουν ΠΑΣΟΚ.Ο Συριζας γεμισε πασοκια κι ο Αλεξης μεχρι και στη φωνη και στην παπατζα παει να μοιασει του παπανδρεα,ο ψοφοδεξιος Κουλης εχει κρυφο μανατζερ τον κινεζο και μαζευει πασοκια και φερεται πασοκικα,ολοι κοιτανε να γλυκανουν και να παρουν με το μερος τους την πασοκαρια της ανεπαγγελτης Φωφης,ο ποταμης δημιουργηθηκε απο κινεζοπασοκια.Παντου ΠΑΣΟΚ.Δηλαδη μονο με εθνοκαθαρση θα εξαφανιστουν αυτες οι μεταλλαγμενες πρασινες κατσαριδες.

Comments are closed.