ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΔΕΙΤΕ ποιοι αποχωρούν από τον Ολυμπιακό!

Κοινοποίηση:
olympiakos

Ο Μίτσελ έκανε μια πολύ ωραία ντρίμπλα χθες στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε ανοιχτά ποιοι παίκτες του Ολυμπιακού θα αποχωρήσουν τον Γενάρη απαντώντας “εσείς ξέρετε”.

Σύμφωνα με αθλητικό πόρταλ, ο πρώτος που θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, είναι ο Αμπιντάλ, με τα ισπανικά Μέσα να θεωρούν βέβαιο ότι ο Γάλλος αμυντικός θα επιστρέψει στη Βαρκελώνη. Αυτό το ενδεχόμενο ενισχύεται ακόμα περισσότερο από την πρόθεση της διοίκησης να προχωρήσει σε μία “γερή” μεταγραφή για το κέντρο της άμυνας, με τις πληροφορίες από την Τουρκία να αναφέρουν προχωρημένο ενδιαφέρον για τον Μπρούνο Άλβες.

Δεύτερος στη “μαύρη λίστα” του Μίτσελ είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος δεν έχει προσαρμοστεί σε καμία περίπτωση και φαίνεται να μην υπολογίζεται από τον Ισπανό τεχνικό. Χθες τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν πως οι Πειραιώτες προσφέρουν και τον Σουηδό άσο μέσα στα ανταλλάγματα για τη μεταγραφή του Μπρούνο Άλβες.

Τους προαναφερθέντες μπορεί να ακολουθήσει ο Αρμένιος Γκεβόργκ Γκαζαριάν που αποκτήθηκε το καλοκαίρι και δεν βρίσκεται μέχρι στιγμής στα πλάνα του προπονητή. Το ενδεχόμενο ο διεθνής Αρμένιος να παραχωρηθεί με τη μορφή του δανεισμού είναι πολύ πιθανό.

Στο γκρουπ με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν μπορεί να συμπεριληφθεί και ο Σαλίνο που επίσης δεν συμπεριλαμβάνεται στις βασικές επιλογές του Μίτσελ αφού ο Ομάρ έχει πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του.

Βεβαίως, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και κάποια αποχώρηση …εκτός προγράμματος αν και εφόσον προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: