ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Βάση Dulce – Μήπως είναι η πραγματική Περιοχή 51;

Κοινοποίηση:
base-dulce

Στο Dulce (Νέο Μεξικό), υπάρχει μια υπόγεια μυστική βάση της οποίας η ύπαρξη έχει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης για πολλά χρόνια. Η βάση λέγεται πως είναι το κέντρο για τη μελέτη των εξωγήινων δραστηριοτήτων και τεχνολογιών του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών. Πιθανώς αυτή η υπόθεση φαίνεται γνωστή σε πολλούς, αφού η ιστορία είναι πολύ παρόμοια με αυτή της πιο διάσημης Περιοχής 51.

Αντίθετα από την Περιοχή 51, ωστόσο, δεν υπάρχουν επίσημα έγγραφα, φωτογραφίες ή βίντεο της βάσης του Dulce. Όπως συνέβη και με την Περιοχή 51, μετά από κάποια παράξενα γεγονότα που συνέβησαν στο περιβάλλον της μικρής πόλης των Ηνωμένων Πολιτειών, ορισμένοι ουφολόγοι και συνωμότες δημιούργησαν ένα είδος αστικού μύθου που συνδέεται με αυτή τη βάση, αλλά ο αμερικανικός στρατός δεν έχει ακόμη δηλώσει τίποτα γι ‘αυτό.

Σύμφωνα με ορισμένους ουφολόγους, η βάση υπάρχει πραγματικά και καλύπτεται αυστηρά από το στρατιωτικό απόρρητο. Λέγεται πως είναι το κέντρο για τη μελέτη εξωγήινων ειδών, νέων αεροσκαφών τελευταίας γενιάς (Stealth) και καινοτόμων όπλων (μικροκυμάτων, λέιζερ και ούτω καθεξής).

Ο Paul Bennewitz, ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας και ειδικός υπολογιστών από το Albuquerque, το καλοκαίρι του 1979 βρήκε πολλά βοοειδή νεκρά και ακρωτηριασμένα στο Νέο Μεξικό. Εντυπωσιασμένος από τις ιδιαίτερες συνθήκες των σφαγίων, άρχισε να ερευνά και με τη βοήθεια ορισμένων ζωολόγων κατέληξε να καταλάβει ότι ο θάνατος δεν είχε προκληθεί από έναν κανονικό αρπακτικό. Επίσης αυτό που ξάφνιασε τον Beennewitz ήταν ο ασυνήθιστος αριθμός των παρατηρήσεων των UFO στην περιοχή όπου συνέβη ακρωτηριασμός.

Με δεδομένες τις εκτεταμένες γνώσεις του στον τομέα της πληροφορικής και της ηλεκτρονικής, άρχισε να παρακολουθεί τις ραδιοεπικοινωνίες στην περιοχή, εντοπίζοντας τις πηγές προέλευσης. Ο Bennewitz συνειδητοποίησε ότι οι εκπομπές προέρχονταν από μια περιοχή κοντά στην πόλη Dulce. Επικεντρώνοντας στην έρευνα κοντά στο Dulce, το σενάριο που εμφανίστηκε μπροστά στα μάτια του ήταν ανησυχητικό: Στο υπέδαφος υπήρχε μια εγκατάσταση που μάλλον επικοινωνούσε με τα UFO, τα οποία είχαν πρόσβαση στην ίδια τη δομή. Συνεχίζοντας την έρευνά του, ο Αμερικανός επιχειρηματίας μπόρεσε επίσης να εντοπίσει τις συχνότητες στις οποίες, σύμφωνα με τον ίδιο, οι ξένες οντότητες είχαν υπό έλεγχο μερικούς ανθρώπους μέσω μικροτσίπ που τους είχαν εισάγει προηγουμένως κατά τη διάρκεια ορισμένων απαγωγών.

Συνεχίζοντας την έρευνα και συνεχίζοντας να παρακολουθεί τις ραδιοσυχνότητες που προέρχονται από τη βάση Dulce, ο Bennewitz πήγε στην κυρία Myrna Hassen, η οποία ισχυριζόταν πως είχε απαχθεί από εξωγήινους. Κατοικούσε κοντά στο Dulce και συμφώνησε να υποβληθεί σε ορισμένες συνεδρίες ύπνωσης που έγιναν από τον Δρ. Leo Sprinkle.

Κατά τη διάρκεια αυτών των συνεδριάσεων, η κυρία Hassen ισχυρίστηκε ότι είχε απαχθεί εδώ και πολύ καιρό με το γιο της και στη συνέχεια οδηγήθηκε στη βάση του Dulce. Συνεχίζοντας την ιστορία του, η Myrna δηλώνει ότι αυτό που είδε στη βάση του Dulce, την αναστάτωσε. Η γυναίκα είπε ότι υπήρχαν ανθρώπινα όντα σε κατάσταση ασυνείδητου που κρατούνταν μέσα σε μεγάλους σωλήνες και εξωγήινοι με ένα πολύ μεγάλο κεφάλι, το οποίο, σύμφωνα με την περιγραφή της, συνδέεται με το είδος των γκρι.

Τους μήνες που ακολούθησαν τη μαρτυρία της κ. Hassen, ο Bennewitz συνέχισε να παρακολουθεί τις επικοινωνίες από τη βάση Dulce. Μία από αυτές τις ραδιοφωνικές παρακολουθήσεις άφηναν υποψίες ότι στο εσωτερικό της βάσης του Dulce, έγινε μια μάχη μεταξύ του αμερικανικού στρατιωτικού προσωπικού και των εξωγήινων οντοτήτων.

Επίσης σύμφωνα με τον Paul Bennewitz, η βάση του Dulce συνδεόταν, μέσω μιας σήραγγας, με το Los Alamos. Από αυτή την άλλη βάση συνδέονταν και άλλα τούνελ με στόχο τη σύνδεση πολυάριθμων άλλων μυστικών εγκαταστάσεων, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η διαχείριση ολόκληρου του υπόγειου συγκροτήματος.

28 Οκτωβρίου 1980 (όπως φαίνεται στην επίσημη έκθεση που συντάχθηκε από τον Major Thomas Cseh), ο Bennewitz, αποφάσισε να παρουσιάσει τα ευρήματά του για την υπόγεια βάση του Dulce στο ειδικό γραφείο έρευνας της αεροπορικής βάσης του Kirtland. Η απάντηση που δόθηκε στον Bennewitz ήταν ότι δεν ήταν δυνατόν να διαπιστωθεί εάν τέτοιου είδους άγνωστα αντικείμενα και ραδιοπαρεμβολές από τη βάση Dulce αποτελούσαν πραγματική απειλή. Αργότερα, ο Bennewitz ήρθε σε επαφή με τον Harrison Schmitt, τότε γερουσιαστή του Νέου Μεξικού, ο οποίος έκανε επίσημο αίτημα για τους λόγους που η έρευνα για την υπόγεια βάση Dulce δεν είχε διερευνηθεί περαιτέρω.

Στα χρόνια που ακολούθησαν λόγο έλλειψης εμπεριστατωμένης ανάλυσης για τη βάση Dulce από την κυβέρνηση, ο Bennewitz αποσύρθηκε από τη σκηνή, μάλλον ενοχλημένος και κουρασμένος από την παρεμποδιστική στάση και την παραπληροφόρηση που έγινε εναντίον του. Μάλιστα προέκυψε ότι κατά τη διάρκεια των ερευνών του, εκτός από το ότι απορρίφθηκε συνεχώς από τα επίσημα όργανα του στρατού, του δόθηκε και ψευδές υλικό σχετικά με τη βάση του Dulce, για να τον εκτρέψει από την έρευνά του.

Το 1987 όμως άρχισαν να εμφανίζονται νέα στοιχεία. Ο Thomas Costello, πρώην μέλος της Πολεμικής Αεροπορίας, έκανε ορισμένες δηλώσεις στις οποίες ισχυρίστηκε ότι εργάστηκε ως αξιωματικός ασφαλείας στη βάση Dulce, ακριβώς τα χρόνια που διεξήχθη η έρευνα, ισχυριζόμενος ότι συμμετείχε σε μια μάχη με εξωγήινους το 1979. Αυτές οι δηλώσεις επιβεβαίωσαν εν μέρει αυτό που είχε πει ο Bennewitz.

Ο Costello δεν περιορίζεται στην παροχή της μαρτυρίας, αλλά τη συνδέει με περίπου τριάντα βίντεο και φωτογραφίες, σύμφωνα με τον οποίον προέρχονται από τη βάση. Σύμφωνα με την τεκμηρίωση και τη μαρτυρία που παρείχε ο πρώην αξιωματικός ασφαλείας, στη βάση Dulce πραγματοποιούνται γενετικά πειράματα για τη δημιουργία υβριδίων ανθρώπων-εξωγήινων. Επιπλέον, η ίδια η βάση του Dulce θα έβλεπε τη συνεργασία μεταξύ μελών της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών και ξένων οντοτήτων. Όλα αυτά θα επέτρεπαν στην αμερικανική κυβέρνηση να εκμεταλλευτεί την εξωγήινη τεχνολογία και οι εξωγήινοι θα έκαναν γενετικά πειράματα σε ζώα και ανθρώπους.

Με τα χρόνια, διάφορες φωτογραφίες που αποδόθηκαν στο Costello έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, θα ήταν αδύνατο να συγκεντρωθούν όλες (μια από αυτά είναι η αρχική του άρθρου), πάντως η γνησιότητα των φωτογραφιών έχει αμφισβητηθεί από πολλούς ειδικούς. Ο Costello μετά από αυτές τις δηλώσεις, εξαφανίστηκε. Από τότε δεν έχει εντοπιστεί, οπότε δεν γνωρίζουμε ακριβώς ποιες φωτογραφίες είναι γνήσιες και ποιες όχι.

Φυσικά υπάρχει μια φωτογραφία που έχει γίνει viral στον web, έχει συγκριθεί με μερικά πλάνα της ταινίας «Η Έκτη Μέρα» που κυκλοφόρησε το 2000 με πρωταγωνιστή τον Arnold Shwarzenegger. Οι ομοιότητες με τις κάψουλες και η αναλογία των θέσεων των σωμάτων είναι εμφανείς:


Υποτιθέμενη φωτογραφία του Costello

Πλάνο από την ταινία «Η Έκτη Ημέρα»

Με τα χρόνια, και άλλα μέλη του προσωπικού της βάση Dulce έχουν κάνει δηλώσεις, που επιβεβαιώνουν την παρουσία μιας συνεργασίας μεταξύ της αμερικανικής κυβέρνησης και ξένων οντοτήτων. Ένα από αυτά είναι ο αποθανών μηχανικός Phil Scheneider, ο οποίος κατά τα χρόνια που παρουσιάστηκαν οι ηχογραφήσεις του Bennewitz, εργάστηκε στη βάση Dulce. Ο Scheneider ισχυρίζεται, όπως ο Costello, ότι ήταν παρών σε μια μάχη μεταξύ ανθρώπων και εξωγήινων μέσα στη βάση.

Αναλύοντας προσεκτικά τη συγκεκριμένη υπόθεση, μπορεί σίγουρα να φαίνεται κάπως αμφιλεγόμενη και απίστευτο να πιστέψουμε τα πάντα. Ωστόσο, είναι εξίσου αλήθεια ότι υπάρχουν σταθερά σημεία στην αμφιλεγόμενη υπόθεση της βάσης Dulce. Πρώτα απ ‘όλα οι πολυάριθμοι ανώμαλοι ακρωτηριασμοί των ζώων, καθώς και οι πολυάριθμες παρατηρήσεις UFO που εντοπίστηκαν κοντά στο Dulce. Όλα αυτά τα στοιχεία είναι απολύτως πραγματικά και αποδεδειγμένα.

Εν κατακλείδι, υπάρχουν πολυάριθμες δηλώσεις ανθρώπων που θα είχαν δουλέψει στην κατασκευή της και μέσα στη δομή, ενώ άλλες τόσες είναι οι αρνήσεις από την κυβέρνηση, τον αμερικανικό στρατό και τους σκεπτικιστές. Προφανώς, όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, αφήνουμε πάντα το τελικό συμπέρασμα σε ‘σας…

thetruth.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: