ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ που έσπασε ΑΤΜ μπροστά στην ΚΑΜΕΡΑ! Ο κατσαπλιάς σε ΑΜΟΚ ούρλιαζε!Τον πλάκωσαν στις κλωτσιές οι κάτοικοι και έκλαιγε και του φώναζαν “κλάψε μαλάκα, κλάψε”!!!

Κοινοποίηση:
sillipsi1

Σύλληψη αλλοδαπού  μετά τις 20:30 απόψε στην Κεντρική Πλατεία της Νέα Κίου.

Ο αλλοδαπός ουρλιάζοντας σε κατάσταση αμόκ, βρίζοντας την Ελλάδα και υμνώντας την χώρα του έσπασε με πέτρα το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στην Κεντρική Πλατεία Κατριλιώτη της Νέας Κίου.

sillipsi1sillipsi2 sillipsi3

Όταν συνειδητοποίησαν οι περαστικοί τι συνέβαινε, κάλεσαν την Αστυνομία και μετά από λίγα λεπτά ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους.

argonafplia.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΟΥΣΤ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΑΛΗΤΟΠΟΥΣΤΕΣ ΚΟΠΡΗΤΑΡΑΙΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

  2. Ντροπή σας ρατσιστές που δεν αφήσατε τον πρόσφυγα και τον μετανάστη να σας σπάσει τα αυτοκίνητα και κανένα κεφάλι για να εκτονωθεί. Στεφωωωωωωω, εισαγγελατεεεεεεεε, περιπτερααααααααα, βοηθειαααααααα με πιάσανε οι ρατσιστές ενώ εγώ λιαζομουνα “.που πάμε ρε” όπως έλεγε και ο μέγας Αυλωνίτης.Πληρωνε μαλακά Έλληνα τις ζημιές και τα ξεσπάσματα του κάθε λαθρο.

  3. Αντε Τσιπρα που δεν εχεις τσιπα χαρισε του κι αυτου μια ελληνικη σημαια το καημενο το θυμα των ελληνων ρατσιστων. Μπασταρδε ψευτοπρωθυπουργε γαμω τα υπουργεια σου

  4. Δεν πηρε το επιδομα στην ωρα του ? Τσιπρα τι ειναι αυτα , Θα σε μαλωσει το ΚΙΣ, ο μπαρμπα Σορος, ο Νετανιαχου και οι ανωτεροι του, κοψε γρηγορα μερικες συνταξεις να πληρωθουν οι λαθροεισβολεις.

Comments are closed.