ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ και ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! Ετοιμάζουν σειρά που θα παρουσιάζει την εισβολή στην Κύπρο ως… ειρηνική επιχείρηση!

Κοινοποίηση:
atilas

Μια μεγάλη τηλεοπτική σειρά για την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο ετοιμάζει το κανάλι «Fox» Τουρκίας. Ωστόσο αυτό έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, αφού παρουσιάζει τον «Αττίλα» ως μια… ειρηνική επιχείρηση.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η σειρά θα δείχνει την εισβολή του «Αττίλα» ως μια επιχείρηση που απέτρεψε την αιματοχυσία (!) στο νησί.

Το καστ δεν θα είναι «φειδωλό», αφού αναμένεται να παίξουν αρκετοί γνωστοί Τούρκοι ηθοποιοί. Μάλιστα για να είναι πιο ρεαλιστικά τα γυρίσματα της… ειρηνικής επιχείρησης, το μεγαλύτερο μέρος θα γυριστεί στο κατεχόμενο νησί.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2018 και σκηνοθέτης είναι ο  Süleyman Çobanoğlu.

Ωστόσο πέρα από την απίστευτη πρόκληση, εκφράζονται και φόβοι για πόσο μεγάλη θα είναι η ζημιά αν αυτή η σειρά πωληθεί και προβληθεί και στο εξωτερικό, όπως γίνεται συνήθης.

ant1iwo

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Εμείς γιατί δεν γυρίζουμε κάτι αντίστοιχο?Όλες τις μεγάλες παραγωγές τις κάνανε οι ξένοι.Εμείς καμιά τσαντούλα και πολύ μας πάει.

  2. γρήγορα να το φέρουν τα μπουρδελοκάναλα που η τεχνολογία τους είναι πολλά χρόρνια πίσω

  3. Να την γυρίσουν στα σύνορα με την Συρία,όπου σφαγιάζεται ο τουρκικός στρατός οπότε θα γλυτώσουν και τα έξοδα απο τα εφέ (εκρήξεις,σκοτωμούς κτλ).Στο τέλος αφού την ολοκληρώσουν να την βάλουν στον κ@λ@ τους….

  4. Να τη φέρουν και στην Ελλάδα τη σειρά να τη βλέπουν οι θείτσες που ξελιγώνονται με τα τούρκικα σήριαλ

Leave a Response