ΑΠΙΘΑΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ! Την ώρα που ο βασιλιάς της Σ. Αραβίας κατέβαινε από το αεροπλάνο “κόλλησε” η κυλιόμενη σκάλα (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
690_514eb364-98cf-47db-a90c-a0a1c3549019

Καταιγισμό περιπαικτικών σχολίων πυροδότησε στα social media το απρόοπτο που σημάδεψε την άφιξη του βασιλιά Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας στη Μόσχα.

Στα ταξίδια του στο εξωτερικό, ο Σαουδάραβας μονάρχης έχει μαζί του μία χρυσή κυλιόμενη σκάλα την οποία χρησιμοποιεί κατά την αποβίβαση. Όμως, αυτήν τη φορά “κόλλησε” και ο βασιλιάς Σαλμάν υποχρεώθηκε να κατέβει τα τελευταία σκαλοπάτια …με τα πόδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μία ιστορική επίσκεψη, καθώς είναι η πρώτη του 81χρονου Σαουδάραβα μονάρχη στη Ρωσία. Λίγες ώρες, μάλιστα, πριν από την άφιξη του βασιλιά Σαλμάν, η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει το ποσό του ενός 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων στο Ταμείο που έχει ιδρύσει από κοινού με την Ρωσία.

AP - ΡΩΣΙΑ - ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΑΛΜΑΝ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ - ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

Κατά τις επαφές που είχε με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, οι δύο ηγέτες συμφώνησαν στην περεταίρω ανάπτυξη της διμερούς συνεργασίας στον εμπορικό, επενδυτικό, πολιτιστικό και μορφωτικό τομέα. Παράλληλα συζήτησαν την κατάσταση στον Περσικό Κόλπο και την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της βόρειας Αφρικής, ενώ συμμερίστηκαν την αναγκαιότητα καταπολέμησης της τρομοκρατίας.

AP - ΡΩΣΙΑ - ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΑΛΜΑΝ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ - ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ Ο ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΣΚΑΤΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ!!!!!!!Α ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ ΠΑΛΙΟΓΥΦΤΟΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΣΚΑΤΟΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΑΣΕΙΣ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΡΩΝΕ ΘΑ ΣΙΧΑΘΕΙΣ ΤΟ ΦΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΛΕΣ ΤΟ ΦΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΑΤΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΞΥΠΟΛΥΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΗ ΑΗΔΙΑ!!!!!!!

  2. ΟΥΤΕ Η ΚΥΛΙΟΜΕΝΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΛΑΛΑΜΠΑΝΤ Α ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ

  3. Θελει και κυλιομενη σκαλα ο αρκουδογυφτος!!!

Comments are closed.