Απίστευτες προτάσεις στον Αγγελόπουλο μόλις βγει από το Survivor – Δείτε πόσα θα τσεπώσει…

Κοινοποίηση:
aggelop-682x384

Πόσα δίνουν στον Γιώργο Αγγελόπουλο οι εταιρείες για να τις διαφημίσει μετά το Survivor;

Μπορεί κανείς στις αρχές να μην πίστευε το Survivor, σαν τηλεοπτικό project, όμως αποδείχθηκε η κότα με τα χρυσά αυγά.

Όχι μόνο για την παραγωγή και το κανάλι, αλλά και για τους παίκτες που συμμετέχουν στο ριάλιτι, καθώς έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων, οι καριέρες τους απογειώθηκαν από εκεί που μπορεί να είχαν μία μέτρια πορεία ή να μην τους ήξερε κανείς…

Ένας από τους πιο δημοφιλής παίκτες που βρίσκεται στο ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο συγκεκριμένος παίκτης ξεκίνησε από την Σκιάθο, με μία βαλίτσα πράγματα… που να ήξερε όμως ότι βγαίνοντας τον περίμεναν στρωμένα λεφτά…Διαβάστε παρακάτω…

Οι διαφημιστική αγορά έχει δει ήδη την απήχηση που έχει ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις, κάποιου επάφλου, που ο παίκτης μίλησε με καλά λόγια και «διαφημίστηκε» με έμμεσo τρόπο από τον Ντάνο, το οποίο στην πορεία αποδείχθηκε ότι έκανε τρελές πωλήσεις!

Εκτός αυτού, βλέποντας την λατρεία που του έχει ένα μεγάλο μέρος του κοινού, μεγάλες εταιρείες έχουν αρχίσει να τον βλέπουν με …άλλα μάτια θέλοντας με το που βγει από το παιχνίδι να τον προλάβουν για να διαφημίσει το προϊόν τους!

Και τώρα βγάλτε κομπιουτεράκι και πάρτε μια βαθιά ανάσα… Μεγάλη γαλακτοκομική εταιρεία προσφέρει 600.000€ στον Γιώργο Αγγελόπουλο για να τους διαφημίσει γιαούρτια και παγωτά! Και δεν σταματάει εκεί…

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως, η εταιρεία «RedBull» προσφέρει 200.000€ στον Σκιαθίτη παίκτη, ώστε να διαφημίσει το full energy ποτό της, με ένα extreme διαφημιστικό, ακριβώς στα μέτρα του!

Εκτός από την «RedBull», oι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως, αντιπροσωπία αυτοκινήτων θέλει πρόσωπο της καμπάνιας για το νέο μοντέλο αυτοκινήτου, τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Πιο συγκεκριμένα… Η «Pegeaut» είναι διατεθειμένη να προσφέρει 20.000€ + αυτοκίνητο!

Μιλάμε για ποσά που αγγίζουν το 1.000.000€ και μιλάμε για μία περίοδο που ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ακόμη στο παιχνίδι. Φανταστείτε λίγο τι θα συμβεί μόλις βγει ο Σκιαθίτης παίκτης από το Survivor, ή αν ακόμη βγει νικητής; Τελικά, μπορεί να ζορίστηκε αλλά το Survivor μόνο καλό του έκανε, αφού θα βγει και θα τον περιμένουν άπειρες προτάσεις με τρελές αμοιβές!

Η πρόταση ωστόσο που θα συζητηθεί περισσότερο, αυτή από εταιρεία εσωρούχων… Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, γνωστή εταιρεία με εσώρουχα θέλει στην καμπάνια της σεζόν να συμμετέχει ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «ζευγάρι», δίνοντας 50.000€ στους παίκτες του ριάλιτι!

Μην νομίζετε όμως πως μόνο ο Γιώργο Αγγελόπουλος ζητείται να γίνει πρόσωπο καμπάνιας! Όχι… Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη κάποιοι παίκτες που έχουν αποχωρήσει, έχουν αναλάβει κάποια μικρά διαφημιστικά με χρηματικές απολαβές, όχι υπέρογκα ποσά..

Όμως οι παίκτες που είναι ήδη μέσα και όσο φτάνει το τέλος, θεωρούνται φαβορί! Και σας έχουμε και άλλη… Η δεύτερη παίκτρια που ακολουθεί με υπέρογκες προτάσεις είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Αλλά θα επανέλθουμε με νέο άρθρο και διασταυρωμένες πληροφορίες

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΕΔΩ ΒΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ RED BULL ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ.Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΑΚΟΥΕΙ;

  2. Καλά να είναι το παλικάρι και να βγάλει λεφτά αλλά εγώ βλέπω πέρα απο εκεί που βλέπετε εσείς και δεν έχει να κάνει με τον Αγγελόπουλο. Δεν ξέρω πως γίνεται σε περίοδο κρίσης να έχουν τόσα λεφτά οι εταιρίες αυτό μου λέει ότι ίσως ο ΤΣΙΠΡΑΣ δεν τις φορολογεί και τόσο πολύ ; όταν ακούω τέτοια ποσά αρχίζω και προβληματίζομαι κατα πόσο είναι πραγματικά. Θα δείξει λοιπόν. Τα χρήματα αυτά είναι πάρα πολλά για τα Ελληνικά δεδομένα και ίσως θα έπρεπε να τα δει ο υπουργός οικονομικών μιας και έχουμε κρίση στην Ελλάδα.

Comments are closed.