Ανύπαρκτο το κράτος!! Χωρίς ρεύμα δύο οικογένειες ανέργων με 7 παιδιά στην Πάτρα

Κοινοποίηση:
2a

Δύο οικογένειες που δύσκολα τα βγάζουν πέρα, έχουν μείνει τις τελευταίες μέρες χωρίς ρεύμα. Η μια οικογένεια έχει τέσσερα ανήλικα παιδιά και η άλλη τρία, όλοι οι γονείς είναι άνεργοι και τα νοικοκυριά ζουν ουσιαστικά μόνο με το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης. Οι οφειλές τους προς τη ΔΕΗ είναι πραγματικά υπέρογκες και αγγίζουν, σύμφωνα με πληροφορίες περίπου τα 4.000 ευρώ για την κάθε μια από τις οικογένειες με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν και να αποπληρώσουν το χρέος τους. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΔΕΗ προκειμένου να προχωρήσει στην επανασύνδεση ζητάει ένα ποσό που φθάνει στα 1.500 ευρώ, χρήματα που καμία από τις δύο οικογένειες προφανώς και δεν διαθέτει. Οι συμπολίτες τους ανέφεραν ότι δεν μπορούν να πάρουν τρόφιμα που χρειάζονται ψυγείο καθώς δεν μπορούν να τα συντηρήσουν λόγω της διακοπής της ηλεκτροδότησης. Τότε εξήγησαν ότι, λόγω της κατάστασης που επικρατεί φωτίζουν το σπίτι τους με λάδι και μαγειρεύουν έξω με ξύλα που συγκεντρώνουν για τον σκοπό αυτό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Με ένα κράτος ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ και μία διοίκηση της ΔΕΗ να είναι ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ κόβοντας το ρεύμα σε ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ αδύναμους & εξαθλιωμένους πολίτες, περιμένεις να δεις κάτι άλλο;;;

    1.500 ευρώ προκαταβολή από ανθρώπους που ζούνε με το ΚΕΑ;;; ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ;;; ‘Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Ή ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΉΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ!!!

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

Leave a Response