ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ζωντανά από το συλλαλητήριο στην ΕΚΤΑΚΤΗ εκπομπή του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ: “Πάνω από ενάμιση εκατομμύριο κόσμος! Πάμε σε ΕΚΛΟΓΕΣ! Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Τσίπρας!” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
xios-milonakis-8-3

ΖΩΝΤΑΝΑ στον ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Για ακούτε και τον 99+1% εχει νόημα αυτο που λέει. Μην το αποκλείεται….

  2. Τσίπρα πάρε δρόμο ανίκανος άντε βρε να κυβερνήσεις στα Σκόπια προδότη.

  3. Κακό ψοφο να εχει ο Τσιπρας και ολοι η συμμορία του. Οπως και οι υπόλοιποι προδοτες.

  4. εκλογές θα γίνουν από 10/2018 έως 3/2019…..ούτε νωρίτερα ,ούτε αργότερα….το συλλαλητήριο είναι η αφορμή…..δε θα σταματήσει τον Τσίπρα….και το ποσοστό του θα είναι πάλι πάνω από 20% κανονισμένο….οι ξένοι θέλουν να κλείσουν πολλά ζητήματα και μόνο ο Τσίπρας μπορεί να κάνει και εθνικές υποχωρήσεις χωρίς μεγάλο κόστος….αν εκλεγεί ξανά όπως ελπίζει θα κλείσουν Σκοπιανό, Τσαμουριά,Θράκη, Αιγαίο κλπ…..στις εκλογές θα τον στηρίξει το άπαν σύμπαν,,,,από Τούρκους, Αμερικάνους, Αλβανούς ,Γερμανούς,,είναι ο χρήσιμος ηλίθιος και έχει κανονίσει και για τη μετέπειτα πορεία του….στο εξωτερικό…εδώ θα είμαστε και θα δείτε…

    1. Δεν παίζει αυτό που μας λες συνέλληνα..Όυτε μια στο δις. Αυτή η συμμορία που υποτίθεται ότι κυβερνάει τον τόπο,ενώ στην πραγματικότητα η ‘Ελλαδα κουμαντάρεται από τα γνωστά ανθελληνικά κέντρα εκτός της χώρας,ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!!!!ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ..ΤΑ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΑ,ΕΛΕΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ…ΣΚΕΤΟΣ ΕΜΕΤΟΣ..

  5. ???️??️??️??️??️??️??️??️ ΑΛΗΤΕΣ ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!!??️??️??️??️??

Comments are closed.