ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Έξω ο Χριστός από τα σπίτια! Από την Κίνα στην Ελλάδα; (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
oruodojia

Η κινεζική κομμουνιστική κυβέρνηση διατάσσει, σύμφωνα με κινεζικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης, χιλιάδες χριστιανούς στην περιοχή «Yugan», να κατεβάσουν από τους τοίχους τους το πρόσωπο του Χριστού και τον Σταυρό και στην θέση τους να κρεμάσουν το πρόσωπο του κομμουνιστή Προέδρου, Xi Jinping.

Η εν λόγω διαταγή χαρακτηρίζεται ως προπαγάνδα της «κόκκινης» κινεζικής κυβέρνησης, προκειμένου να μετατρέψει τους πιστούς χριστιανούς σε ανθρώπους που πιστεύουν, αποκλειστικά και μόνο, στην δύναμη του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Ήδη περίπου 600 οικογένειες απομάκρυναν τα χριστιανικά σύμβολα από τα σπίτια τους και οι περισσότερες από αυτές κρέμασαν την φωτογραφία του Προέδρου Jinping.

Οι παρακάτω εικόνες είναι συγκλονιστικές, ωστόσο, αυθόρμητα μας ήρθε κάτι στο μυαλό!

Δεδομένου ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας κάνει συνεχώς, τον τελευταίο καιρό, αναφορές στον Κομμουνισμό, σκεφτόμαστε αν θα ζήσουμε ανάλογες εικόνες.

Ήδη, σε δημόσιες υπηρεσίες έχει ζητηθεί από υπαλλήλους να βγάλουν τους Σταυρούς, ενώ εικόνα της Παναγίας έχει πεταχτεί στα σκουπίδια.

Τα αριστερά καθεστώτα είναι άθεα και, βάσει ιστορικής εμπειρίας, όταν επικρατούν πλήρως, επιβάλλουν την ιδεολογία τους ακόμα και σε οικογένειες, όπως συμβαίνει, άλλωστε, στην Κίνα.

Λέτε αυτό να εννοεί ο Α.Τσίπρας, όταν λέει «πως πρέπει να κερδίσουν συνειδήσεις»;

 

el.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ας ελπίσουμε να μη προλάβουν γιατί η οργή του Θεού που θα πέσει πάνω τους θα είναι πολύ μεγάλη!!!Θα βλασφημήσουν την ώρα και τη στιγμή!!!Είναι ώρα να ενωθούμε οι χριστιανοί ορθόδοξοι μεταξύ μας για να προκαλέσουμε το μέγα έλεος του Θεού και να μας βοηθήσει,αλλιώς θα μας καταστρέψει!!!Ο Χριστός είναι αηδιασμένος με όλα όσα γίνονται στην Ελλάδα.Ούτε η Παναγία, που γονατίζει όλη μέρα μπροστά του ικετεύοντάς Τον , δεν μπορεί να τον μεταπείσει γιατί δεν βλέπει τη μετάνοια των Ελλήνων.

    1. Συμφωνώ σε απόλυτο βαθμό αγαπητή Bessy! Δικαίωμα του καθένα να πιστεύει ότι θέλει,ΑΛΛΆ ΚΑΝΈΝΑ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΔΕΝ.ΈΧΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΆΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΎΩ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΜΆΛΙΣΤΑ,ΠΟΥ ΑΥΤΌ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΠΡΕΣΒΕΎΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΆΠΗ!!!

  2. Κατι ηθελε να μας πει η διοικητικη υπαλληλος που πεταξε στα σκουπιδια την εικονα της παναγιας σε κτηριο δημοσιας υπηρεσιας….
    Κατι παραπανω ξερει για το μελλον μας για να δρασει ετσι….

  3. του αγιου μπολσεβικου…βοηθεια τους…κατα τ αλα οι επενδυσεις απο την κινα ειναι πατριωτικες….

  4. ας ερθουν τα λαμογια στο σπιτι να κατεβασουν τις εικονες και τους σταυρους θα φυγουν με τα εντερα στο χερι για κοκορετσι. στο σπιτι τους ας κανουν οτι θελουν ακομα και αλλαξοκολιες στα δικα μας δεν εχουν κανενα δικαιωμα

Comments are closed.