Αδίστακτη. Του τράβηξε φωτογραφία μετά το χειρουργείο και τον βγάζει στον πάγκο της λαϊκής των καναλιών. Έρμε, Άκη…

Κοινοποίηση:
akis5

Η Βίκυ Σταμάτη για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή της και μιλάει μπροστά στην κάμερα για τη σχέση της με το σύζυγό της, Άκη Τσοχατζόπουλο, τα πρόσωπα που ισχυρίζεται πως τους εξαπάτησαν, τους πολιτικούς και για τα όσα βίωσε στη φυλακή, το σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, μας ενημερώνουν δελτία τύπου για να διαφημίσουν την πραμάτεια τους.
Λίγες ημέρες μετά την απόφαση για την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, η Βίκυ Σταμάτη αναφέρεται στην κατάσταση του άντρα της και δηλώνει πως τον κατέβαλαν οι συνθήκες στη φυλακή «Ο γιατρός που τον χειρούργησε μου είπε: “Kα Σταμάτη, ο κος Τσοχατζόπουλος είναι 77, μέσα του όμως είναι 98, είναι όλος σάπιος”».
Επίσης, κάνει λόγο για τον δύσκολο αγώνα να συγκεντρωθούν τα χρήματα της εγγύησης και.. αποκαλύπτει: «Θα σας εξομολογηθώ ότι πριν έρθω εδώ δέχθηκα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο. Μου είπε ότι υπάρχει λύση… με ονοματεπώνυμο να καταθέσει το ποσό. Το θέμα είναι να το δεχθεί ο Τσοχατζόπουλος».
Στη φωτογραφία ο Aκης Τσοχατζοπουλος, λίγο μετα την ολοκλήρωση του χειρουργείου, για τριπλό by pass.

Η κυρά είναι αδίστακτη. Το θέμα όμως γι αυτήν είναι ότι έχει ζωή μπροστά της. Και να για να κάνει τη ζωούλα της, δε θα βγάλει μόνον τον Άκη τον έρμο που τον έφαγε το κάτω κεφάλι στους πάγκους αλλά θα πληρώσει ακριβά το τομάρι της για να απολαύσει τα κρυμμένα, κλέμμένα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ ΠΑΣ ΑΝΗΡ…… ΕΛΕΟΣ…. ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΗΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ………..

  2. Καμία λύπηση για τους προδότες!!!!! δεν δίνω δεκάρα γι αυτόν, για την οικογένειά του και για όλους αυτούς που αποτελούν τη φάρα του! Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους, τους ρουφιάνους και τους γλύφτες!

  3. Χαχαχα, η βλάχα από το Ζέλι που έστελνε ταξί από Αθήνα για το τουρκαλβανοχώρι της για να της φέρουν φρέσκα αυγά από τις κότες της μάνας της για το παιδί της! Και όλα αυτά με έξοδα του μ@λ..κα ελληνόφωνου λαού…

  4. Αυτοι οι ΠΑΣΟΚΟΙ ηταν μια συμμορια ληστων,κλεφτων ,μαυρου εμποριου κ συνεχιζουν την δραση ΣΥΡΙΖΑ Κ ΑΝΕΛ πουλωντας νησια κ αεροδρομια,συνεργαζομενοι με εμπορους ναρκωτικων ΜΑΔΟΥΡΟ,γι αυτο ονειρευονται να γινουμε ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΘΕ ΑΠΑΤΗΣ

  5. καλα που βρίσκονται κατι σαιτ και την δημοσιευουν

  6. μέρες που είναι ο Θεός να τον συγχωρήσει!

  7. Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν.

    Να είστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα δικαιωθεί.
    Επίσης θα βρεθεί και μία άλλη πουλημένη κυβέρνηση που θα δώσει το όνομά του σε κάποια γέφυρα
    ή σε κάποιο τούνελ κάποιου νέου δρόμου.

    Επίσης να είστε σίγουροι ότι μόλις αρθούν και οι όροι αποφυλάκισης η υγεία του θα επανέλθει και θα απολαμβάνει τις διακοπές του σε κάποιο τροπικό νησί ξεκοκαλίζοντας τα κλεμένα.

  8. Βλέπετε καθόλου ομοιότητεs με άλλο ζευγάρι?Μόνο που το άλλο ζεύγάρι δεν είχε παιδιά από αυτό το γάμο,και αυτόs έτυχε να είναι και πρωθυπουργόs τηs χώραs που για να του δώσει το διαζύγιο η πρώην του καταλήστεψε τα ασφαλιστικά ταμεία και βούλιαξε τη χώρα.Πυρ γυνή και θάλασσα που λέει και ο Στέφανοs μόνο που από τα δυο μπορείs να γλυτώσειs.

  9. ναι, και καλα καποιος αγνωστος βρεθηκε να δωσει τα λεφτα…

  10. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΥΑΛΟ?ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟΓΥΝΑΙΟ ΚΑΚΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΤΕΡΑΣ

Comments are closed.