ΑΓΡΙΟ ΧΩΣΙΜΟ αναγνώστη για τους τσιγγάνους: “Είναι όλοι εγκληματίες! Μήπως θα έπρεπε να τους απελάσουμε; Αυτός ο γελοίος ο Μπακογιάννης…”

Κοινοποίηση:
dc546eb16705029e6453b146f64811d6_XL

“Στεφανε, μετα από τις προσφατες συλληψεις των τσιγγανων εγκληματιων μηπως επιτελους θα επρεπε να τους απελασουμε. Ειναι ολοι εγκληματιες.

Επισης ο γελοιος ο Μπακογιαννης εκανε δηλωση για συμβολο εναν πασοκο κουμμονιστη… χωρις να αναφερθει στα πραγματικα συμβολα της Ρουμελης τους ηρωες του 1821!”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΠΑΙΔΕΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΛΕΙΣΗΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΔΙΩΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΣΙΜΟ ΞΑΝΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

  2. Ειναι καποιες φυλες που εχουν στο αιμα τους το κακο, δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια….Το θεμα ειναι ομως οτι το ελληνικο κρατος τους θρεφει και τους δινει προνομια και διαφορα επιδοματα που εσεις και εγω δεν τα εχουμε καν φανταστει…Και μη παρασυρεστε και πιστευτετε οτι ειναι φτωχουληδες γιατι τους βλεπετε με δηθεν φτωχα ρουχα και παπουτσια, γουσταρουν να κυκλοφορουν σα λετσοι οπως ολοι οι ανατολιτες..

  3. Στο Ιλιον ολες οι οικογενειες των αθιγγανων νοικιαζουν χωρις χαρτια (και ολοι εχουν αυτοκινητα,μηχανακια) ,ενω κανεις τους δεν δουλευει.Ολημερα ελεγχουν σπιτια (για να ερθουν αλλοι απτο σοι να το κλεψουν) και το βραδυ πουλανε ναρκωτικα.
    Υ.Γ. Για ολο τον δημο υπαρχει μονο ενα περιπολικο

  4. Θελουν μαζεμα και κλεισιμο σε στρατοπεδα εργασιας , δεν προκειται να γινουν ανθρωποι ποτε’ , υπαρχει ισως ενα 1% που δεν ειναι ετσι ,κατα καιρους μονον , αλλα αυτο το 1% δεν θα πρεπει να επικρατησει πανω στο 99% των γυφτων που ειναι ετσι και χειροτερα ακομη….
    Στα ιδια επιπεδα εγκληματικοτητας ειχαν φτασει και στην Ευρωπη κατα την δεκαετια του ’30 ωσπου τους μαζεψε ο Χιτλερ και ανακουφιστηκαν οι μικρες και μεγαλες κοινωνιες απο αυτα τα ανθρωπομορφα παρασιτα.

Comments are closed.