“Αγγελική Νικολούλη βοήθεια! Ο πατέρας μου με πέταξε από το σπίτι και…” – Σοκάρει το ξέσπασμα του 17χρονου Αλέξανδρου πριν βρεθεί νεκρός!

Κοινοποίηση:
d7ccf7_123-2-620x330

Νεκρός στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείο Παπανικολάου στης Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 17χρονος Αλέξανδρος Τανίδης που αγνονείτο από το Φεβρουάριο.

Συγκεκριμένα, στον 17χρονο, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την Πυλαία Θεσσαλονίκης πριν από 10 ημέρες, ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε γύρω στις 11.30 το πρωί της Πέμπτης, εσωτερικά της περίφραξης του νοσοκομείου Παπανικολάου στην περιοχή Εξοχή της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια εγκληματικής ενέργειας.

Ωστόσο αυτό που σοκάρει είναι το ξέσπασμα που είχε ο νεαρός τις τελευταίες ημέρες στην προσωπική του σελίδα στο Facebook!

Συγκεκριμένα έλεγε πως ο πατέρας του τον έχει πετάξει από το σπίτι μαζί με τα αδέλφια του, ενώ ταυτόχρονα έκανε έκκληση στην Αγγελική Νικολούλη να τον βοηθήσει διότι ήθελαν να τον “καθαρίσουν”!

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως ο 17χρονος Αλέξανδρος έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα!

Δείτε στο τις αναρτήσεις του:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ραγίζουν καρδιές… η εγκληματική αδιαφορία
    και η γονεϊκή κτηνωδία στο απόγειό της…

  2. Κριμα…κριμα…κριμα το παιδακι..!Η απελπισμενη εκκληση του δεν εφτασε στ αυτια κανενος κ ουτε καποιος ειδε τα μηνυματα του ..!; Ειμαστε παντελως αποβλακωμενοι πια…Καλο Ταξιδι Στην Αιωνιοτητα Αλεξανδρακο…Εχεις Ηδη Κερδισει τον Παραδεισο Ψυχη Μου!

  3. Ματωσε η ψυχη μου οταν εμαθα πως βρεθηκε πεθαμενο το παιδι.
    Μεσα στον χωρο του Παπανικολαου…τρομαγμενο, φοβισμενο στα χιονια…
    Σιγουρα υπαρχουν ευθυνες…
    Το σιγουρο ειναι πως θα βρει τη γαληνη του εκει ψηλα στον ουρανο.

  4. οταν βλεπεις τετοια μηνυματα ενημερωνεις στοκε λαε

Comments are closed.