“ΈΧΩ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕΡΜΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ” –«ΕΒΛΕΠΑ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ, ΉΤΑΝ ΣΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ» -ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ

    Κοινοποίηση:
    AGGLIA

    Η έκρηξη προκάλεσε πανικό. Ουρλιαχτά και ποδοβολητά.

    Η Abby Mullen είδε την έκρηξη να σημειώνεται λίγα μέτρα μακριά της. “Ανθρώπινο δέρμα και κόπρανα πετάχτηκαν παντού, ακόμα και στα μαλλιά μου και την τσάντα μου. Ακόμα βρίσκω ένας Θεός ξέρει τί στα μαλλιά μου. Αυτός ο ήχος, το αίμα και όσοι έτρεχαν να σωθούν με μέλη τους και κομμάτια από δέρμα να λείπουν, δεν θα φύγουν ποτέ από το μυαλό μου ούτε από το μυαλό εκείνων που το έζησαν επίσης”.
    β1
    Μάρτυρες ανέφεραν ότι η ισχύς της έκρηξης ήταν τέτοια, που σου έκαιγε το στήθος. “Προχωρούσαμε προς την έξοδο και όταν είμασταν ακριβώς στην πόρτα υπήρξε μια τεράστια έκρηξη και όλοι αρχίσαν να φωνάζουν”, είπε η Κάθριν Μακ Φαρλέιν, στο πρακτορείο Reuters. “Η έκρηξη ήταν τεράστια, την ένιωθες στο στήθος σου. Υπήρξε χάος. Όλοι έτρεχαν και ούρλιαζαν και προσπαθούσαν να ξεφύγουν”, πρόσθεσε.

    “Η Ariana Grande είχε μόλις τελειώσει το τελευταίο της τραγούδι και έφευγε από τη σκηνή όταν ακούστηκε μια τεράστια έκρηξη. Ξαφνικά όλοι άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο και να ουρλιάζουν. Ακούγαμε τις σειρήνες της αστυνομίας και των ασθενοφόρων. Ήταν τρομοκρατικό” είπε η Evie Brewster στη Mail Online.Οι στιγμές που περιγράφει μόνο τρομακτικές μπορούν να είναι. “Όλοι ήθελαν να βγουν έξω με τη μια. Εκατοντάδες άνθρωποι ούρλιαζαν και έκλαιγαν, όλος ο χώρος μύριζε καπνό και καμμένο. Η έκρηξη ακούστηκε σαν να ήταν μέσα στο κτίριο”.
    M1

    M2

    M3

    M4

    Μια άλλη μάνα, η Ρέητσελ, συνόδευε την 14χρονη κόρη της. Για να αποφύγουν το συνωστισμό κατά την έξοδο είχαν φύγει λίγο πριν τελειώσει η συναυλία… «Καθώς βγαίναμε έξω ακούσαμε μια πολύ δυνατή έκρηξη. Αρχικά νόμισα ότι κάτι χάσαμε απ’ τη συναυλία. Αλλά μόλις στρίψαμε τη γωνία είδαμε ανθρώπους να ποδοπατιούνται και κόσμο να τρέχει πανικόβλητος προς το μέρος μας, κατέβαιναν τις σκάλες, άλλοι σωριάζονταν στο έδαφος. Άρπαξα την κόρη μου κι αρχίσαμε να τρέχουμε. Πολλοί συνθλίβονταν από το βάρος άλλων που έπεφταν πάνω τους…»

    Η 19χρονη φοιτήτρια Σεμπάστιαν Ντίαζ απ’ το Νιουκάσλ έτρεμε ακόμη όταν έκανε δηλώσεις στο ραδιόφωνο του BBC.: «Η Αριάνα Γκράντε είχε μόλις πει το τελευταίο της τραγούδι όταν έγινε μια πελώρια έκρηξη. Είδα κόσμο να τρέχει κι άρχισα ενστικτωδώς να τρέχω κι εγώ. Καταλήξαμε όμως σ’ έναν διάδρομο που δεν οδηγούσε πουθενά, σ’ ένα αδιέξοδο. Ήταν τρομακτικό. Βρήκα τις κεντρικές πόρτες κι ο κόσμος γύρω μου έκλαιγε. Αλλά και στο ξενοδοχείο όταν έφτασα ο κόσμος έκλαιγε μιλώντας στα κινητά τους.»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

      1. Ρε ανθελληνικο σκουληκι , φασιστες ειναι αυτοι που τους εφεραν διχως να ρωτησουν τους κατοικους των χωρων .
        Ομως τα μυαλα σας εχουν γινει κουρκουτι , οποτε καμμια κουβεντα με εσας , παρα κλωτσες και δρομο απο την Ελλαδα μας αλητες .

      2. Παρακάλω το Θεό κακομοίρη μη γίνει τίποτα παρόμοιο στην Ελλάδα. Γιατί αν γίνει ΠΡΩΤΑ θα έρθω να σκίσω εσένα και μετά τα ισλάμια.

    1. αυτα ειναι τα καλα αγαθα της πολυπολιτισμικης κοινωνιας της πολιτικης ορθοτητας και της νεας ταξης πραγματων.Περαστικα στους εγγλεζους.

    2. εκει να ζησετε στον πολιτισμο που χτισατε. δεν σας λυπαμαι. λυπαμαι μονο αυτους που ηταν εναντια σε ολο αυτο που γινεται, στους υπολοιπους σας ευχομαι τα χειροτερα. να δουμε βρε ηλιθιοι ποτε θα ξυπνησετε.

    Comments are closed.