«Έτσι είναι όταν μαθαίνεις πως βρέθηκε νεκρή η κόρη σου»: Το τραγικό φινάλε μιας εξαφάνισης! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
17913253

Τον Οκτώβριο του 2015 η 18χρονη Ebby Steppach εξαφανίστηκε στο Άρκανσας των ΗΠΑ. Η υπόθεση παρέμεινε άλυτο μυστήριο επί περίπου τρία χρόνια.
Διαβάστε επίσης

Προειδοποιήσεις από τις ΗΠΑ στη Συρία για τυχόν παραβιάσεις της εκεχειρίας
Λίγο πριν την εξαφάνισή της, η 18χρονη είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τον αδελφό της, ο οποίος είπε στην αστυνομία πως ακουγόταν αποπροσανατολισμένη και μπερδεμένη, καθώς έλεγε πως είχε χαθεί και δεν ήξερε ούτε πού βρισκόταν, ούτε με ποιον.

Για σχεδόν τρία χρόνια, οι γονείς της δεν σταμάτησαν να ζητούν τη βοήθεια οποιουδήποτε γνώριζε κάτι για την υπόθεση.

Τα λείψανα της 18χρονης βρήκαν οι Αρχές αυτή την εβδομάδα μέσα σε έναν σωλήνα αποχέτευσης, στο πάρκο όπου είχε εντοπιστεί το αυτοκίνητό της. Η ανακάλυψη αποτέλεσε έκπληξη, καθώς οι Αρχές είχαν ερευνήσει ξανά εκεί.

Με την έναρξη όμως νέας έρευνας, αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθούν ρομπότ μέσα στον σωλήνα. Έτσι, οι Αρχές έφτασαν στο μακάβριο εύρημα.

Η οικογένειά της δημοσιοποίησε, μέσω Facebook, δήλωση, στην οποία επιβεβαιώνει πως ταυτοποιήθηκαν τα οστά και ανήκουν στη 18χρονη.

«Για καιρό αναρωτιόμουν πώς θα ήταν, ένα τηλεφώνημα στη μέση της νύχτας, ένα χτύπημα στην πόρτα; Τα ουρλιαχτά, δεν μπορούσα να τα βγάλω αρκετά δυνατά, δεν μπορώ να ανασάνω, δεν μπορώ να σταθώ. Θέλω να πάω σπίτι και να καλύψω τα αυτιά μου και την καρδιά μου. Δεν θέλω να πονάω πια. Έτσι είναι όταν μαθαίνεις πως βρέθηκε η νεκρή σου κόρη» ήταν η συγκλονιστική εξομολόγηση της μητέρας της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: