«Έσκασε» είδηση: Κόβεται η εκπομπή, ακόμη δεν ξεκίνησε!

Κοινοποίηση:
ant1.mediamagazine1-1021x580

Παρελθόν για τον ΑΝΤ1 είναι το show που παρουσίαζαν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς, Sunday Live! Με την τηλεθέαση να παραμένει χαμηλή για τέταρτη εβδομάδα, η διοίκηση του καναλιού αποφάσισε σήμερα να… γράψει το τέλος του προγράμματος. Ο ανταγωνισμός ήταν απαιτητικός, οι βελτιωτικές κινήσεις δεν απέδωσαν και ως εκ τούτου η απόφαση αυτή ήταν μονόδρομος.
Η πρόωρη αυλαία του Sunday Live δεν επηρεάζει τη σχέση του ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά. Η Ζέτα παραμένει με καθημερινή παρουσία στον σταθμό με το Ρουκ Ζουκ, ενώ και ο Νίκος συνεχίζει στο σίριαλ Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια. Η σχέση τους με το κανάλι παραμένει εξαιρετική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη θέση του show θα πάρει αυτή την Κυριακή η avant premiere της νέας τουρκικής σειράς Fazilet, η οποία θα προβάλλεται από την ερχόμενη Δευτέρα κάθε απόγευμα. Σε δεύτερο χρόνο, ο ΑΝΤ1 θα προβάλει ξένη ταινία το βράδυ της Κυριακής.

sunday_live

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. έτσι μπράβο στο κάδο των αχρήστων τα σκουπίδια στην χωματερή

  2. Άλλο ένα σκουπίδι στα … σκουπίδια !!!

  3. ο κοσμος ξυπναει….υπαρχει το διαδικτυο να δει οτι γουσταρει….ντοκυμαντερ ,ταινιες,ψαγμενη ενημερωση…..βαρεθηκε τις μπουρδες,τα χαζα.τα γλυκαναλατα σοου,την προπαγανδα………στα τελευταια της ειναι η τηλεοραση παγκοσμιος αλλα και οι εφημεριδες

Comments are closed.