Έπιασε τον άντρα της στο κρεβάτι με μια μικρούλα!!! Μόλις όμως της εξήγησε γιατί την κεράτωσε, έμεινε ΑΦΩΝΗ…

Κοινοποίηση:
κερατο

Στον δρόμο για το σπίτι, αυτός ο άντρας αποφάσισε να κάνει μια καλή πράξη. Δεν είχε ιδέα πού έμπλεκε…

Μια γυναίκα γυρίζει σπίτι από την δουλειά λίγο νωρίτερα και πιάνει τον άντρα της στο κρεβάτι με μια όμορφη, αδύνατη, νεαρή γυναίκα. Όπως είναι λογικό, ήταν έξαλλη.

«Γουρούνι! Πώς μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό;», φωνάζει. «Ήμουν πάντα πιστή. Θα πάρω τα παιδιά και θα σε αφήσω! Ετοιμάσου για ένα άσχημο διαζύγιο!»

Ο άντρας προσπαθεί να την ηρεμήσει. «Αγάπη μου, σε παρακαλώ περίμενε, μπορώ να εξηγήσω τα πάντα. Απλά άκου για ένα λεπτό, σε παρακαλώ.»

«Εντάξει», λέει η γυναίκα κλαίγοντας, «αλλά αυτά θα είναι τα τελευταία λόγια που μου λες!»

Ο άντρας παίρνει μια ανάσα και αρχίζει να λέει την ιστορία:

«Γυρνούσα σπίτι και σταμάτησα στο φανάρι. Αυτή η νεαρή γυναίκα με πλησίασε και ζήτησε να την πάω κάπου. Έμοιαζε τόσο αβοήθητη και σε οικτρή κατάσταση που δεν μπορούσα να πω όχι. Παρατήρησα ότι έδειχνε πολύ αδύνατη και ότι τα ρούχα της ήταν λερωμένα. Μου είπε ότι δεν είχε φάει τίποτα εδώ και μέρες.

Έτσι, αποφάσισα να την φέρω σπίτι και όταν φτάσαμε, της έδωσα το υπόλοιπο ψητό που έφτιαξες χτες το βράδυ και δεν ήθελες να φας, γιατί φοβάσαι ότι θα πάρεις κιλά. Μετά της πρότεινα να χρησιμοποιήσει το ντουζ για να καθαριστεί και να ζεσταθεί. Πέταξα τα παλιά, κουρελιασμένα ρούχα της και της έδωσα το ακριβό τζιν που αγόρασες και ποτέ δεν φόρεσες, γιατί νομίζεις ότι σου μεγαλώνει τον ποπό.

Μετά της έδωσα τα εσώρουχα που σου αγόρασα στην επέτειο μας. Δεν τα ήθελες, γιατί σου φαίνονταν πολύ κακόγουστα.Της έδωσα την σέξι μπλούζα που σου έδωσε η αδερφή μου για τα Χριστούγεννα. Ούτε αυτή την φόρεσες, γιατί δεν συμπαθείς την αδερφή μου. Και μετά βρήκα αυτές τις ακριβές μπότες που ποτέ δεν φοράς, γιατί τις έχει και κάποια άλλη στην δουλειά.»

Σταμάτησε για να πάρει μια ανάσα και μετά συνέχισε:

«Ήταν πολύ ευγνώμων για την βοήθεια και την γενναιοδωρία μου. Μετά την πήγα στην πόρτα για να την αποχαιρετίσω και γύρισε και μου είπε:

“Έχεις κάτι άλλο που δεν θέλει η γυναίκα σου πια;”»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Χιο σε αυτές τις εκλογές ούτε τους γέρους, ούτε γριές πρέπει να κλείσουμε στα σπίτια, αλλά τις χαζοχαρουμενες γυναίκες που δεν έχουν καμία συναίσθηση του τι συμβαίνει.

Comments are closed.