Έξαλλος ο Γιάννης Μπέζος: «Δεν απαντώ σε αγράμματους» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mpezos_-620x330

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Μπέζος

με αφορμή μια ερώτηση που του τέθηκε από ρεπόρτερ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω».
Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει στην εξής ερώτηση: «Έχει γίνει ντόρος τώρα τελευταία για μία παράσταση στην οποία παιζόταν από πέρυσι και συνεχίζεται για κάποιες παραστάσεις ακόμα στο Εθνικό «Τυραννόσαυροι Rex» με την υπογραφή της Λένας Κιτσοπούλου και έχουν γραφτεί σχόλια ότι η παράσταση δεν είναι καλή… θεωρείτε ότι τα σχόλια αυτά μπορεί να είναι επειδή παίζει και η κόρη σας; Δεν έχουν καταλάβει την παράσταση;»!
«Δεν απαντώ στους αγράμματους» ήταν η απάντηση του Γιάννη Μπέζου με την ενόχληση του ηθοποιού να είναι εμφανέστατη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Κύριε Μπέζο είστε κομπλεξικός άρρωστος. Εμείς ήμαστε αυτοί που σε στηρίζουμε σε ολη την πορεία της καριέρας σου όπως και όλους τους συναδέρφους σου και εμείς ήμαστε αυτοί που θα σε κρίνουν. Εμείς οι αγράμματοι και οι μορφωμένοι…το κοινό σου Κύριε Μπέζο. Όταν λοιπόν δεν αρέσει κάτι στο κοινό σου δεν πάει να πει πως είναι αγράμματος. Αλλά και αγράμματοι να ήμασταν τι μάθημα παραδίδεις εσυ Κύριε Μπέζο;;;;
    Ποιο μήνυμα περνάς εσύ σ εμας και στα παιδιά μας;;;; Εσυ ο γραμματιζούμενος!!!!!! Για ηθοποιός αξίζετε Κύριε Μπέζο αλλά μόνο για ηθοποιός, εκεί τα καταφέρνετε.

  2. Κρίμα ρε Μπεζο και μου αρέσεις σαν ηθοποιός, αλλα σαν άνθρωπος δεν αξίζεις δεκάρα τσακιστή. Και σημασία εχει να μετράς σαν άνθρωπος. Κρίμα!!!

  3. Δεν το περίμενα απ αυτόν πραγματικά, αλλά είναι κλασική περίπτωση Άντζελας Δ. Κανονικά θα έπρεπε να πει “δεν απαντάω σε μη καλλιεργημένα άτομα”. Διότι άλλο μορφωμένος και άλλο καλλιεργημένος, αυτά τα δυο δεν ταυτίζονται πάντα. Τελικά αυτός είναι ο αγράμματος αλλά και ο ψεύτο κουλτουριάρης με όλα τα κόμπλεξ.

  4. ΣΕ ΕΝΑΝ ΒΟΘΡΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ .

  5. Κάποτε εμείς οι ”αγράμματοι” σε βλέπαμε και γελούσαμε με την ψυχή μας….
    Σήμερα,εμείς οι ίδιοι ”αγράμματοι”,ακούμε τις δηλώσεις σου,και ειλικρινά, γελάμε μαζί σου…..

  6. ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΗΣΕΣ ΜΠΕΖΟ ΑΝ ΠΗΓΕΝΑΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΤΑ ΔΩΚΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ

  7. Ο Μπεζος δλδ ειναι μορφωμενος???? Εχει κανα PHD η μηπως ειναι Post Doctor και λεει τους ανθρωπους αγραμματους????? Γιατι μπερδευουμε την καλαισθησια την αηδια και την γραμματοσυνη???? Θελει να μας πει οτι στο θεατρο πηγαν και ειδαν αυτην την ελεεινη αηδια οι καθηγητες του Ιατροβιολογικου?????
    Ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Comments are closed.