Έλεος, υιοθέτησαν παιδάκι και μας το δείχνουν! Δείτε την Υπέροχη Κουζίνα των πιο Διάσημων GAY Διακοσμητών της Αμερικής (EIKONEΣ)

Κοινοποίηση:
nate-berkus-tdy-home-tease-ae_5a16d3c4b9653331d10b71faada3dc6c

Όταν δύο διακοσμητές ενώνουν τις δυνάμεις τους τότε έχετε σίγουρα κάτι να διδαχθείτε από τις επιλογές τους.

Η κουζίνα παρακάτω ας γίνει ένα καλό παράδειγμα προς μίμηση.

Οι ειδικοί επί της διακόσμησης, Nate Berkus και Jeremiah Brent, δημιουργήσαν ένα από τα πιο όμορφα διαμερίσματα στο Μανχάταν και με χαρά άνοιξαν τις πόρτες του σπιτικού τους στο περιοδικό  Architectural Digest.

Η ένωση αυτή έφερε εκπληκτικά αποτελέσματα και το διαμέρισμά τους είναι ένα υπέροχο κόσμημα. Ας εστιάσουμε όμως στην κουζίνα, για αρχή.

Λήψη από τον Douglas Friedman για την έντυπη έκδοση του Architectural Digest.

Λήψη από τον Douglas Friedman για την έντυπη έκδοση του Architectural Digest.

Ο χώρος της κουζίνας του διαμερίσματος των Berkus και Brent, στο Μανχάταν, είναι ιδιαίτερα ευρύχωρος με τη διάταξή της να μη διαφέρει και τόσο από τα αμερικανικά κινηματογραφικά πρότυπα. Ωστόσο, το απόλυτο μαύρο που επιλέχθηκε να χρησιμοποιηθεί ως βασικό χρώμα προσθέτει κύρος και σοβαρότητα. Τα λευκά κεραμικά πλακάκια, από την άλλη, δίνουν μια σαφή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην οριζόντια ανάπτυξη του μαύρου. Μια πιο προσεκτική ματιά αναδεικνύει πως, ουσιαστικά, πρόκειται για μια οριζόντια χρωματική διχοτόμηση του χώρου με το λευκό της περίτεχνης οροφής να κάνει την αρχή.

Λευκό και μαύρο οι αιώνιοι χρωματικοί συνοδοιπόροι.

Λευκό και μαύρο οι αιώνιοι χρωματικοί συνοδοιπόροι.

Ένα από τα πιο όμορφα σταθερά στοιχεία αυτής της κουζίνας είναι τα κουρμπαριστά παράθυρα. Μια προσέγγιση τελείως διαφορετική από τα συνηθισμένα που δίνει αίγλη και πλούσιο φυσικό φως στο χώρο που τόσο ανάγκη έχει. Ένα άλλο στοιχείο είναι αυτό του συνδυασμού δύο διαφορετικών στιλ. Από τη μια αυτή η κουζίνα έχει τα πιο παραδοσιακά στοιχεία και υλικά, όπως το ξύλο και από την άλλη αποσπά την προσοχή με ψυχρά υλικά όπως το μάρμαρο και ο χρυσός. Μεστό διακοσμητικό αποτέλεσμα χωρίς ευφάνταστες υπερβολές, θα μπορούσε κανείς να πει.

Ξύλο και μάρμαρο ο συνδυασμός που μαγνητίζει.

Ξύλο και μάρμαρο ο συνδυασμός που μαγνητίζει.

Οι εκρήξεις χρυσού σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες. Ξεκινώντας από το μεταλλικό φύλλο χρυσής απόχρωση μπροστά από τον πάγκο που βρίσκεται στο κέντρο του χώρου η επέκτασή του βρίσκει θέση σε πολλά ακόμη στοιχεία της κουζίνας είτε πρόκειται για λειτουργικά είτε απλώς για διακοσμητικά. Ως υπόδειξη αυτού, αντικρίζοντας τις χρυσές βάσεις στήριξης με τα μαρμάρινα ράφια, στα δύο άκρα πάνω από τον νεροχύτη, δεν μπορούμε παρά να επικροτήσουμε το αποτέλεσμα.

Όταν ο χρυσός βρίσκει μοντέρνα εφαρμογή στην κουζίνα.

Όταν ο χρυσός βρίσκει μοντέρνα εφαρμογή στην κουζίνα.

Στοιχείο κλειδί και μείζονος σημασίας ανάμεσα σε όλες τις επιλογές και τοποθετήσεις της κουζίνας των Nate Berkus και Jeremiah Brent είναι η ισορροπία και αυτό είναι που φρόντισαν να υπάρχει παντού στην αδιαπραγμάτευτα εντυπωσιακή τους κουζίνα.

Πηγή: Architectural Digest

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.