Έκτακτο:Την Δευτέρα επικίνδυνη υπερκακοκαιρία θα “χτυπήσει” την Ελλάδα!

Κοινοποίηση:
yperkakokairia

Επικίνδυνη υπερκακοκαιρία θα πλήξει την χώρα μας στις 3 πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, με ακραία καιρικά φαινόμενα, υδροστρόβιλους, πιθανούς ανεμοστρόβιλους, χαλάζι, κεραυνούς και έντονες βροχοπτώσεις.

Από την ερχόμενη Δευτέρα, κυρίως κατά την διάρκεια της Τρίτης και ως τουλάχιστον και την Τετάρτη, ισχυρές καταιγίδες θα πλήξουν το Ιόνιο πέλαγος, την Ήπειρο, την Μακεδονία, την Θράκη, την Θεσσαλία, την Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο αλλά και το βορειοανατολικό Αιγαίο.

Τα φαινόμενα-σύμφωνα με το greek-weather.org- θα είναι σφοδρά και επικίνδυνα κυρίως στην Θεσσαλία, την Ήπειρο, την Στερεά Ελλάδα και την Μακεδονία.

Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, θα επηρεάσουν και την Αθήνα αλλά και την Θεσσαλονίκη, κυρίως την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου.

Ο κίνδυνος για πλημμύρες είναι τεράστιος, ενώ και οι πτώσεις κεραυνών αλλά και το χαλάζι θα δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας.

Το Φθινόπωρο και ο Σεπτέμβριος, μπαίνουν δυναμικά, πιθανότατα δίνοντας μας μία πρώτη γεύση τόσο για το Φθινόπωρο που θα έρθει αλλά και για τον Χειμώνα που έπεται στην συνέχεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΥΠΕΡΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ??????????????????????????????????????????????????????????
    Α,ΡΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ Γ’ΑΥΤΟ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ…

  2. Η φωτογραφία που βάζετε δεν αφορά πρόγνωση για την Δευτέρα- Τρίτη αλλά δείχνει τον καιρό της Παρασκευής.
    Όσον αφορά την επόμενη εβδομάδα, απο το μεσημέρι της Τρίτης θα υπάρχουν καταρρακτώδεις βροχές στην Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο, Αχαία, Δυτ. Κεντρική Ελλάδα και αργότερα Θεσσαλία, Κεντρ. Μακεδονία. ΔΕΝ θα επηρεάσει πολύ την Αττική

Comments are closed.