Έκαψαν ελληνική σημαία στην Σολωμού οι αναρχοάπλυτοι

Κοινοποίηση:
simaia-thumb-medium

Σύμφωνα με μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής αναρχικοί έκαψαν ελληνική σημαία στην Σολωμού

Αυτή την στιγμή η ένταση έχει περιοριστεί στην οδό Στουρνάρη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Να τους ριχνουν φυσιγγια με αναισθητικο , οπως στα ζωα που το σκανε απο τον ζωολογικο κηπο…. κανονοκα θα επρεπε να τους ριχνουν μια σφαιρα στο κεφαλι , αλλα μην μας πουνε απανθρωπους….

  2. Και άλλες φορές έχω γράψει λύση για αυτούς τους πιθήκους. Βγάλτε μια διμοιρία λοκατζήδων να τους γαμήσουν το μουνί που τους πέταγε. Να τους σπάνε χέρια ή πόδια. Να γεμίσει η Αθήνα με πατερίτσες, να γίνονται κάθε μέρα δακτυλοδεικτούμενοι.

  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ . ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ , ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ , ΑΦΓΑΝΟΙ , ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ , ΤΟΥΡΚΟΙ , ΓΥΦΤΟΙ , ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ , ΤΖΙΧΑΝΤ, ΚΑΙ Α΄ΛΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ -ΑΠΟ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΚΕΝΤΡΑ – ΚΟΛΕΘΡΑ ΚΟΠΡΟ΄ΣΚΥΛΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΟΝΙΑ , ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ . ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ . ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΑ . ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΓΕΙΤΟΝΕΣ , ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ – ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΤΥΠΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ – ΓΡΑΦΩ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΟΛΠΟ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ ΧΡΟΝΟ .

  4. μια εθνικη ηγεσια που θα καταργησει τον κοινοβουλευτισμο και θα εχει κακαλα να τους παταξει θα ειναι η λυση για αυτα τα μαλακισμενα

  5. άλλο αναρχοάπλυτοι
    κι άλλο αναρχοαλβανοί….

  6. 23 ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

  7. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥΣ.

Comments are closed.