Έδειξε τo αιδοίο της στο διαδίκτυο!Αυτό που της συνέβη αργότερα θα το θυμάται για πάντα!

Κοινοποίηση:
6789GJHK

Η Lea May έδειξε κατά λάθος τα γεννητικά της όργανα την ώρα που έπαιζε σε ζωντανή μετάδοση ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια των απανταχού gamer, με αποτέλεσμα να δει την καριέρα της ως επαγγελματίας παίχτρια βιντεοπαιχνιδιών να καταστρέφεται.
Η 26χρονη έδειξε κατά λάθος τα γεννητικά της όργανα την ώρα του παιχνιδιού, όταν κούνησε το πόδι της και δεν φορούσε εσώρουχα, με αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές και gamers να δουν ζωντανά την αποκάλυψη.

Το περιστατικό δεν τελείωσε εκεί καθώς οι περισσότεροι από αυτούς εξέφρασαν παράπονα στην ιστοσελίδα Twitch, που φιλοξενούσε και τις παρουσιάσεις της και ειδικεύεται στην παρουσίαση βιντεοπαιχνιδιών.

Οι περισσότεροι απ’ αυτούς υποστήριξαν πως, η αποκάλυψη έγινε εσκεμμένα για να προσελκύσει περισσότερους θαυμαστές.
Η ίδια δικαιολογήθηκε λέγοντας πως ήταν ένα ατύχημα, “Έχω τραυματίσει τον αστράγαλό μου και έχασα την ισορροπία μου και σήκωσα το πόδι μου”.

Παράλληλα, πολλοί από τους θαυμαστές της έσπευσαν να την υπερασπιστούν, λέγοντας πως έδειξε εσκεμμένα τα γεννητικά της όργανα, καθώς επρόκειτο για ατύχημα και πως δεν είναι δίκαιο να την αποβάλλουν από τις ιστοσελίδες.

Με τη σειρά της η ιστοσελίδα Twitch επιβεβαίωσε την αποβολή της για 30 ημέρες, κλείνοντας το επίσημο κανάλι της. “Η κοινότητα αποφάσισε να κλείσει το κανάλι, λόγω της αθέτησης των όρων χρήσης της. Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι η δουλειά της, στην οποία μπορεί να επιτρέπονται το φλερτ και οι αισθησιακές εμφανίσεις, ωστόσο η Lea το παρατράβηξε.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: