Άγριος πόλεμος στους ΑΝ.ΕΛ. Λεβέντης ο Δημήτρης Καμμένος! Ψήφισε ΝΑΙ! Ο Πάνος Καμμένος μιλάει για εξαγορά!

Κοινοποίηση:
dimitris-kammenos-696x424

Όπως είχε υπαινιχθεί ο βουλευτής των ΑΝΕΛ υπερψήφισε την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης καταχειροκρότησαν το ναι του Δημήτρη Καμμένου.


Άμεση ήταν η αντίδραση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος σχολιάζει με νόημα στο twitter

“Με επιστολή του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ο βουλευτής Β’ Πειραιά Δημήτρης Καμμένος διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΜΕΝΟ.ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΚΟΥΡΑΔΑ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΣΤΑ ΨΩΛΟΧΥΜΕΝΑ(ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ)ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΥΣΤΩΝ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ.

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΙ,ΧΟΝΤΡΟΒΟΥΒΑΛΟΙΜΠΟΥΛΗΔΕΣ,ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΙ,ΚΑΤΣΙΚΗΔΕΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ.ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ.ΡΑΓΙΑΔΕΣ,ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ.

  3. ΕΣΕΝΑ ΧΟΝΤΡΕ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ…………..

  4. Ξερεις κατι ρε πανο καμμενε, ολα τα επιθετα βγαινουν απο καποιο παρατσουκλι, στο δικο σου σοι μαλλον τον ειχατε καψει τον εγκεγφαλο σας ολοι και ετσι σας εμεινε το επιθετο. Κατηγορεις τον Μπαρμπαρουση για εσχατη προδοσια που κανονικα επρεπε εσυ μαζι με τον τσιπρα να ειστε πισω απο τα σιδερα με αυτο το αδικημα, Κατηγορεις τον Δημητρη καμμενο για εξαγορα και δεν μας λες ποσα χρηματα σας εταξαν οι γερμανοι και οι αμερικανοι για να πουλησετε το ονομα Μακεδονια. Ξερεις τι περιμενουν ολοι οι ελληνες; Να ληξη η θητεια σας στην κυβερνηση και τοτε θα αρχισει το μεγαλο γλεντι, σαν να βλεπω τις εικονες μπροστα μου, εσυ πανουλη τι λες;

  5. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΑΝΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ.ΞΕΦΤΙΛΑ

  6. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥΝΤΖΩΘΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥΣ,ΚΟΛΛΙΑΔΕΣ-ΤΣΑΡΟΥΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΗΔΕΣ,ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΕΞΑΥΛΩΝΟΝΤΑΙ.ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΜΕΣ.

  7. Οι υπολοιποι των ΑΝΕΛ προτιμησαν το συμφερον τους, δηλαδη την καρεκλα τους, παρα το συμφερον της Ελλαδας!!!! Κακο του κεφαλιου τους, καποια στιγμη θα ερθει η ωρα της κρισεως!!!!

  8. Για την καρέκλα ακόμα και μανάδες πουλάνε..

Comments are closed.