Άγριες «ΒΟΜΒΕΣ» από τον θείο Γιώργο! Ούτε η σύντροφος Μπέττυ δεν θα ψηφίσει τον Αλέξη της!

Κοινοποίηση:
1

«Οι σκληροί των Σκοπίων θα συνεχίσουν το δρόμο του αλυτρωτισμού. Είναι ντροπιαστικό, απαράδεκτο και προδοτικό αυτό που έκαναν ο Τσίπρας με τον Κοτζιά. Δημιούργησαν μία σφήνα κράτους στα πλευρά της Μακεδονίας», επισήμανε ο Γιώργος Τράγκας από τη συχνότητα των «Παραπολιτικών 90,1».

Συνέχισε, ασκώντας κριτική στην απόφαση του Τσίπρα να μην πάει το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, «Βόρεια Μακεδονία» σε δημοψήφισμα στον ελληνικό λαό, καθώς όπως είπε:  «Δεν τολμάει να πάει το θέμα στις κάλπες και να μην γίνει δημοψήφισμα καθώς θα σαρωθεί και θα υποστεί πανωλεθρία. Δεν θα πάρει ούτε ψήφο από τη Μακεδονία».

Ο Γιώργος Τράγκας δεν άφησε ασχολίαστη και την απόφαση του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, σχετικά με τη συμφωνία για το Σκοπιανό, τονίζοντας: «Ο Καμμένος παριστάνει την πάπια, λέγοντας πως θα περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν τα Σκόπια, για το αν θα περάσει το δημοψήφισμα, και με αυτή τη στάση συναινεί ουσιαστικά στη συμφωνία. Σύρεται σε όλες τις επιλογές του Τσίπρα, ο οποίος ντροπιάζει τους Έλληνες»

Για την στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, απέναντι στην πρόταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολίασε: «Ούτε μεθυσμένος δεν θα τα έλεγε αυτά ο Παυλόπουλος, ήταν σαν να ήταν υπό της επήρεια δύο μπουκαλιών ουίσκι. Απέδειξε ότι είναι άξιος της περιφρόνησης του ελληνικού λαού, υποστηρίζοντας το δίδυμο του Γοργοποτάμου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. όπως έχω πει και παλιά(πολύ μπλα μπλα μπλα και λίγο τραλαλά) βγάλτε έχω τις καραμπίνες και βαράτε τα MAT στα ΜATια και συνεχίστε μετά με την βουλή, αλλιώς την ήπιαμε
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
    (Θάνατος στα αριστερά σκουλήκια)

  2. Ο θείος(!) Τράγκας έχει πιάσει τον σφυγμό του Έλληνα που κτυπά Πατριωτικά …και τα λέει όπως πρέπει να τα έλεγαν όλοι οι»δημοσιογράφοι» που έχουν ανάλογα πόστα…

Leave a Response