17/09/2019 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | makeleio.xios@gmail.com

ΩΡΑ 18:45! «Αν ο Κουφοντίνας πάθει το οτιδήποτε, θα σας κάψουμε ζωντανούς» – Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο Α.Τ. Καισαριανής

Κοινοποίηση:
387987

Καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της 14 Μαΐου κουκουλοφόροι, ενώ νωρίτερα άγνωστα άτομα έκαψαν το αυτοκίνητο αστυνομικής συντάκτριας τηλεοπτικού σταθμού.

Σε γνωστη ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου,  πριν από λίγο υπήρξε ανάληψη ευθύνης για την συγκεκριμένη ενέργεια η οποία υπογράφεται από την ομάδα «Χαοτική Συγχορδία».

Οι υπογράφοντες μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι: «Λίγο πριν τις 4, ενώ η πόλη ήταν βυθισμένη στο σκοτάδι και οι μπάτσοι στη νωχελικότητά τους, τους ξυπνήσαμε με την εκκωφαντική μελωδία της φωτιάς την οποία τέλεια συνόδευσαν φωνητικά με τα υψίφωνα ουρλιαχτά τους. Το θέαμα ολοκλήρωσαν ο κρουστός ήχος της έκρηξης από τα γκαζάκια και κάποιοι όχι και τόσο τυχεροί μπάτσοι που αναγκάστηκαν, λουσμένοι από φλόγες, να χορέψουν στις πυρήνες νότες και να καταλήξουν τελικά στο νοσοκομείο».

Ενώ συμπλήρωσαν στο κείμενό τους ότι «αν ο Δημήτρης Κουφοντίνας πάθει το οτιδήποτε οι συνέπειες θα είναι μη διαχειρίσιμες. Θα σας κάψουμε ζωντανούς».


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τον Ηγούμενο και τον μοναχό της Εσφιγμένου τους έβαλαν φυλακή για 1 μολότοφ, ενώ απλά υπεράσπιζαν την μονή τους από εισβολείς.
    Αυτούς που καθημερινά ρίχνουν δεκάδες στους αστυνομικούς στους οποίους απαγορεύεται να αμυνθούν, τους αφήνει ο Σύριζα ασύδοτους.
    Και διατί να το κρύψωμεν άλλωστε; δικά τους παιδιά είναι …

Leave a Response