Ψεύτη, κομπλεξάρα, μπούλη, Σαλβίνι δεν θα γίνεις ποτέ, “Αλ-α-βανέ”

Κοινοποίηση:
tsipras-pseftis

“Είμαι από το 2009 σε αυτήν εδώ την αίθουσα παρακολουθώ από παιδί τη Βουλή δεν έχω ξαναδεί πολιτικό αρχηγό να απευθύνεται με αυτό το ιταμό ύφος σε εκλεγμένους βουλευτές, είπε ο μπούλης πρωθυπουργός-που σημειωτέον δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, κάτι πήγε να κάνει εκεί προς το 2010 και πιάστηκε ο αδερφός του για πλαστογραφία, αδίκημα που παρέγραψαν- αναφερόμενος στην αντιπαράθεση του προέδρου της ΝΔ με τον πρόεδρο τη Βουλής . «Η Βουλή των Ελλήνων δεν είναι τσιφλίκι σας αλλά ο ναός της Δημοκρατίας. Αυτή η έπαρση είναι επικίνδυνη για ανθρώπους που διεκδικούν εξουσία».

Ο κ. Μητσοτάκης ακολούθησε στην ομιλία του τον ίδιο ολισθηρό δρόμο κατηγορώντας τον πρωθυπουργό της χώρας ότι έκανε συναλλαγή στο θέμα του μακεδονικού, ανέφερε. Η συναλλαγή θέλει δυο. Γιατί δεν κατονομάζετε; Με ποιον έκανα αυτή τη συναλλαγή. Αυτό το ολίσθημα αποδεικνύει και την ψεύτικη πίστη του κ. Μητσοτάκη στην Ευρώπη και στους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Αποδεικνύετε ότι είστε ευρωπαϊστής με αφήγημα Σαλβίνι και Όρμπαν και με συνθήματα Μιχαλολιάκου, ανέφερε ο πρωθυπουργός.

1)Τσίπρα, Αλβανέ-Αλαβάνε, Σαλβίνι, δεν μπορείς να γίνεις ποτέ. Ο Σαλβίνι ήρθε στην Ελλάδα και χλώμιασες και εσύ και ο Μητσοτάκης.

2)Είσαι μια τρίχα από τις τρίχες των χεριών του Ορμπάν. Ο Ούγγρος είναι ηγέτης, πέταξε τον βρωμιάρη Σόρος από την πατρίδα του και τώρα πάει ο ίδιος βρωμιάρης να τον ρίξει, με σικέ διαδηλώσεις.

3)Είστε γάγγραινα. Και εσύ και οι κομματικοί σου πρόγονοι. Και φταίνε πολλοί γι αυτό. Και περισσότερο εκείνοι οι στρατηγοί του Γράμμου, που δεν φρόντισαν όταν έπρεπε να σας έχουν εξαφανίσει, ώστε τώρα να μην υπάρχετε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ?
    ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ.

Comments are closed.