Ψάχνει γαμπρό ή κανάλι; Όλο πόζα η Σπυροπούλου και αρετουσάριστες (και καλά) φωτογραφίες!

Κοινοποίηση:
konstantina-spyropoulou

Non stop διακοπές κάνει φέτος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αυτές τις ημέρες η παρουσιάστρια βρίσκεται στον αγαπημένο της προορισμό, που δεν είναι άλλος από τη Ρόδο. Το απόγευμα της Κυριακής η Κωνσταντίνα «ανέβασε» φωτογραφίες της με μπικίνι και θέα το απέραντο γαλάζιο στο Instagram.

Το γαλάζιο ψηλόμεσο μπικίνι, αναδεικνύει τις καμπύλες της αλλά και το μαυρισμένο της κορμί. Τα σχόλια που δέχθηκε από τους followers της στο Instagram ήταν άκρως κολακευτικά για το juice καλλιγραμμο κορμί της και αρκετοί ήταν εκείνοι που παρατήρησαν πως οι εν λόγο εικόνες δεν έχουν υποστεί ρετούς ή επεξεργασία.

AAFHn1r.img AAFHwVU.img


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΠΩΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΎΩ ΑΚΑΤΆΠΑΥΣΤΑ 29ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΠΆΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΆΝΩ ΑΠΟ3-4ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΆΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΆΠΑΥΣΤΑ ΑΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΆΝΟΥΝ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΚΌΤΕΡΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙLIFE STYLE

  2. Ότι και να ψάχνει είναι, το σύνολο είναι πολύ άνω του μετρίου…… Εάν δε, την δεις και από κοντά με μαγιό ή με ρούχα, είναι πολύ εντυπωσιακή. Τα υπόλοιπα αφορούν την ίδια………

    Καλό θα ήταν αντί για τέτοιου είδους σχόλια, με σαφή υπονοούμενα, για την προσωπική ηθική ενός ατόμου, να κοιτάξετε τα ατελείωτα χάλια της χώρας που κάποτε ονομαζόταν Ελλάς και τώρα την καταντήσατε Ελλαδιστάν, με όλη την σημασία της λέξεως.

    Κοιταχτήτε λοιπόν στον καθρέπτη και ξεκινήστε από εκεί τους αφορισμούς νεοέλληνες παπατζηδες…!!

Leave a Response