Χτύπημα στο «δόξα πατρί». Ο στρατηγός Τζούμης ξεβρακώνει τον εκατομμυριούχο Παπαδημούλη!

Κοινοποίηση:
TZOYMIS PAPADIMOULIS

Όχι δεν τα λέμε μόνο εμείς από εδώ!
Οι ανθελληνικές δηλώσεις του ευρωβουλευτή και εκατομμυριούχου του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Παπαδημούλη προκαλούν ποικίλες αντιδράσεις σε όλους τους πατριώτες.
Ο στρατηγός ε.α. Λάμπρος Τζούμης κρατάει συνήθως χαμηλούς τόνους.
Από την προσωπική του σελίδα στο facebook ξεσπάθωσε κατά του αριστερού πολιτικού.

τζουμης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πρέπει να διώξουμε αυτά τα πουτανακια που πλούτισαν με την ρουφιάνος εις βάρος του ελλην πατριωτη Οι αρχαίοι τους πουλευαν άγρια κ αν γυριζανε τότε τους τρωγανε κολλήστε τους την ρετσινια κ δρόμο πλουτίζουν εις βάρος μας είναι δοσίλογοι εξωωω!!!!!

  2. Όλοι οι δωσίλογοι, χαφιέδες και συνεργάτες με τους εχθρούς της Ελλάδος, επιβίωσαν και πλούτισαν χωρίς κανείς να τους πειράξει ή να ενοχλήσει. Γιατί όχι λοιπόν και ο γνωστός “αριστερούλης”;;; Ως γνωστόν από το 1940 μέχρι σήμερα δεν άνοιξε μύτη σε όλους αυτούς. Σε όλες τις χώρες γίνανε δίκες δωσίλογων, εδώ κάτι φουκαράδες την πληρώσανε μόνο. Άρα γιατί να φοβηθεί ; Τι θα του κάνουν; Τίποτα! Ότι έγινε και με τον πα-τέρα του Πικραμένου ο οποίος με τα λεφτά του μπαμπά του μεγάλωσε και σπούδασε στη Γερμανία και τώρα σαν Πρόεδρος του ΣτΕ νομιμοποίησε το μνημόνιο και έτσι έγινε αντιπρόεδρος της ΝΔ. Έτσι και τα παιδιά του Παπαδημούλη θα έχουν την οικονομική άνεση όταν θα φύγει η κότα που γεννάει τα χρυσά αυγά, να διεκδι-κήσουν ρόλο στην αριστερά με τις ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ !!!!

  3. ρε παιδιά ποιος είναι αυτός ο παπαδήμιος?Μήπως αυτός που χαφιέδιζε στο ευρω-
    κυνοβούλιο αυτούς που πήγαν στο μεγάλο συλλαλητήριο για την Μακεδονία?Φορούσε και κουκούλα?

    1. Γνωστη κραγμενη του Συχτιριζα που μολις βλεπει λαθροορκ του σηκωνεται η οπισθια οπη καγκελο,αστα βραστα.

Comments are closed.