Χανιά: Αποζημίωση στον μαθητή που αγόρασε ΑΥΤΟ το κινητό και εξερράγη στην τσέπη του! Τί δηλώνουν οι υπεύθυνοι αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Εφιάλτης για ανήλικο νεαρό από τα Χανιά, καθώς το κινητό τηλέφωνό του υπερθερμάνθηκε και εξερράγη μέσα στην τσέπη του. Ποια είναι η στάση των υπευθύνων του καταστήματος…


Εξελίξεις σχετικά με το κινητό που εξερράγη σε τσέπη μαθητή στα Χανιά. Σύμφωνα με την μητέρα του νεαρού μαθητή που κατήγγειλε το περιστατικό και είδε το πρόβλημά της να συζητιέται σε όλη την Ελλάδα, μετά την προβολή του θέματος η αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών, επικοινώνησε μαζί της και την ενημέρωσε ότι πρόκειται να τους αποζημιώσει για την ταλαιπωρία που υπέστησαν.

Κλήση είχε και από την εταιρεία παραγωγής του κινητού τηλεφώνου. Ενώ αρχικά είχαν αρνηθεί το αίτημα για αντικατάσταση του κινητού τηλεφώνου, μετά τη δημοσιοποίηση της ανέφεραν ότι θα το εξετάσουν εκ νέου. Υπενθυμίζουμε ότι η Χανιώτισσα μητέρα είχε αγοράσει πριν λίγο καιρό το κινητό στο γιο της, όταν αυτό εξερράγη λίγο πριν την Πρωτοχρονιά στο μπουφάν, ευτυχώς χωρίς να προκύψει τραυματισμός, αν και η συσκευή καταστράφηκε.

Όπως καταγγέλλουν ο νεαρός και η μητέρα του, το συγκεκριμένο smartphone αγοράστηκε από κατάστημα γνωστλης αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών στα Χανιά το φθινόπωρο, και μόλις λίγες ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά, ενώ το είχε σην τσέπη του γιλέκου του, είδε ξαφνικά να βγαίνουν καπνοί!

1

Ακαριαία το νάιλον γιλέκο που φορούσε, άρπαξε φωτιά, και ενώ προσπαθούσε να το βγάλει από πάνω του πετώντας το στον αέρα, το κινητό εξερράγη μέσα στην τσέπη. Ευτυχώς ο νεαρός δεν τραυματίστηκε, και οι ζημιές περιορίστηκαν στο κινητό και το γιλέκο.

Πηγή: zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αυτό γινόταν και με το Samsung στις αρχές! Για την ώρα εμένα μου βγήκε καλό το s7!

  2. Ευθύνεται και η αλυσίδα καταστημάτων και η εταιρία παραγωγής. Βέβαια ευθύνονται και οι καταναλωτές που αγοράζουν φθηνιάρικα (και όχι φθηνά) προϊόντα, όπως γνωστό σούπερ μάρκετ γερμανικών συμφερόντων, για το οποίο συχνά διαβάζω καταγγελίες, αλλά μυαλό οι καταναλωτές δεν βάζουν!

  3. Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ. Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ. Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑΣ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ Κ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ.

    1. Πηγαινε και καταχαντακωσου στο βαλτο,ρε λαμια.

Comments are closed.