Χαμός στον Βύρωνα! Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι! Δείτε τις ΦΩΤΟ που μας έστειλαν απελπισμένοι πολίτες (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Το μήνυμα από αναγνώστη μας ακριβώς όπως μας το έστειλε!

«Τις τελευταίες ημέρες στην πόλη του Βύρωνα, οι δημότες γίνονται μάρτυρες μίας φαρσοκωμωδίας δίχως προηγούμενο, η οποία εξελίσσεται σε ένα… κρεσέντο πολιτικής ματαιοδοξίας, με προκάλυμμα την Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ.
Αφισορύπανση δίχως… έλεος, ακόμα και σε μνημεία (!) είτε για να ευχηθεί ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης “καλή Πρωτοχρονιά” μέσ’ τον Φλεβάρη, είτε για να καλέσει σε πολιτική εκδήλωση τους πολίτες, όπου όμως, χαιρετισμό επελέγη να απευθύνει υποψήφιος Δήμαρχος, ο οποίος ουδέποτε εξέλαβε το χρίσμα του κόμματος, ώστε να “φιγουράρει” σε εκδήλωση υπό το έμβλημα της Ν.Δ.!
Ευτυχώς που όλοι κρίνονται από την κοινωνία η οποία έχει γνώση. »

 

1

2

4

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ψηφιστε νδ να σας σωσει ο κουλης!!! Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε ! Ποτε ξανα πασοκ νδ συριζα ειναι ιδιοι!!!

    1. ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ

      1. Φίλε “ΙΣΤ” Ν.Δ και σύριζα έχουν τα ΙΔΙΑ αφεντικά. Αυτά τα αφεντικά βάζουν στο παρασκήνιο χαφιέδες δικούς τους για να παρακολουθούν Μητσοτάκη και το βλαμένο το αμόρφωτο τσιπράκι. Ο Στυλιανός Ζαβός, άνθρωπος του σόρος, είναι το δεξί χέρι για το τσιπράκι. Αυτό το προδοταριό ο ζαβός κλείνει τα ραντεβού για το τσιπράκι στο αμέρικα και αλλού. Ο ζαβός έχει κουμπάρο τον…..σόρος. Ο σόρος πάντρεψε τον Στυλιανό ζαβό. Ο αδελφός του ζαβού είναι το δεξί χέρι του Κυριάκου μητσοτάκη. Αυτός κλείνει τα ραντεβού του κυριάκου με την Ευρώπη και πρωτίστως με γερμανία. Η ξαδέλφη του κυριάκου ειναι διευθύντρια σε ΜΚΟ του σορος στην Ελλάδα. Γαΐτανάκι πάει το σοΐ με τα προδοταριά. Όλοι είναι υπό στενό μαρκάρισμα…κανένας δεν γλιτώνει απο το μεγάλο αδελφό…μόνο αυτός που έχει πίστη, πατρίδα, πολιτισμό, το ομόαιμο,το ομόθρησκο, ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ γλιτώνει.

  2. τελικά είστε μεθυσμένοι. Κάτι πίνετε εκεί. Μετά την γριά που την βγάλατε ότι ήταν η Αννίτα Πάνια, τώρα μας λέτε και για αφισορύπανση σε μνημεία του δήμου Βύρωνα. Εγώ μόνο κολώνες βλέπω.

Comments are closed.