Χαμός στην Ξάνθη! Καταγγελίες εναντίον Ρομά για εξαγορά ψήφων και πλαστοπροσωπίες! ΔΕΙΤΕ τί λαμογιές στήνουν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ

Κοινοποίηση:
1

Αστυνομική παρέμβαση υπήρξε νωρίς το πρωί στον οικισμό Δροσερό της Ξάνθης, όπου διαμένουν κυρίως Ρομά. Οι αστυνομικές αρχές, έπειτα από καταγγελίες, πραγματοποίησαν ελέγχους στον οικισμό προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξε παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας, καθώς τα τελευταία 24ωρα υπήρχαν καταγγελίες για εξαγορά ψήφων και πλαστοπροσωπίες.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το grtimes.gr, στη Δράμα και την Καβάλα οι κάλπες άνοιξαν κανονικά, καθώς όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι ήταν στις θέσεις τους και όσοι δήλωσαν αδυναμία παραλαβής του διορισμού τους αντικαταστάθηκαν και αναπληρώθηκαν άμεσα. Ωστόσο, προβλήματα υπήρχαν με τη μη προσέλευση των μελών των εφορευτικών επιτροπών, ενώ σε κάποιες περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων του Δήμου Καβάλας χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας, προκειμένου να ανευρεθούν τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών και να μπορέσει να ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία.

Απόλυτα ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στο νησί της Θάσου, όπου τα εκλογικά τμήματα σε αυτές τις εκλογές είναι διπλάσια, όπως άλλωστε σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες, ενώ σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού, Κώστα Χατζηεμμανουήλ, μικρά προβλήματα υπήρχαν με τη μη προσέλευση μελών εφορευτικών επιτροπών.

Στην πόλη των Σερρών, τέλος, στην Κεντρική Μακεδονία, σύμφωνα με τον διευθυντή του κεντρικού δήμου, Σοφοκλή Θεμιστοκλέους, οι εκλογές ξεκίνησαν χωρίς προβλήματα και μόνο σε δύο – τρία εκλογικά τμήματα παρουσιάστηκαν μικρές ελλείψεις ψηφοδελτίων συνδυασμών, που όμως καλύφθηκαν άμεσα από τα συνεργεία του δήμου.

makeleio sfragida eklogesmakeleio sfragida ekloges

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. 2014

    Αυτοί που κηρύττουν το διχασμό: Για το τουρκικό κόμμα DEB στις Ευρωεκλογές

    http://pomakohoria.blogspot.com/2014/05/deb.html

    2014

    Προκαλούν οι Μουσουλμάνοι της Θράκης: Ξεσηκωθείτε κατά της Ελλάδας!

    https://tolimeri.wordpress.com/2014/03/16/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B8%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82/

    Ανεξάρτητη ισλαμική ζώνη θέλουν την Θράκη οι Γερμανοί της FUEN με τους αριστερούς, από το παλαιό σχέδιο του ΧΙΤΛΕΡ !

    http://www.iokh.gr/2015/11/aneksarthth-islamikh-zonh.html

    2015

    ΕΑΛΩ η Ροδόπη – Κανένας ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ βουλευτής στην περιοχή – Συγχαρητήρια στους Έλληνες ψηφοφόρους!

    https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%B5%CE%B1%CE%BB%CF%89-%CE%B7-%CF%81%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%80%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB/

  2. 2010

    Το Τουρκικό προξενείο διεκδικεί τον Δήμο Κομοτηνής- Αμιγές μουσουλμανικό ψηφοδέλτιο!

    http://ellas-afipnisi.blogspot.com/2010/09/blog-post_23.html

    2015

    Χάρτης πρόκληση! Η Θράκη στα χρώματα του Ισλάμ και “άλλο κράτος

    http://www.onalert.gr/files/Image/ONALERTPHOTOS/THRAKI/cache/fuen-trakya-afis-630×422.jpg

    Ανεξέλεγκτοι,ασύδωτοι και πάντα ατιμώρητοι. Οι φανατικοί που χρόνια τώρα δρουν στη Θράκη έχουν χάσει κάθε μέτρο και δειχνουν βέβαιοι ότι όσο κι αν το τραβήξουν δεν πρόκειται να έχουν καμία απολύτως συνέπεια από το ανύπαρκτο ελληνικό κράτος.

    Η αφίσα αφορά συνέδριο που θα γίνει στην Κομοτηνή και όπως φαίνεται η Θράκη στον ελληνικό χάρτη έχει διαφορετικό χρώμα από την υπόλοιπη Ελλάδα! Πράσινο το χρώμα όπως και στην “σημαία” της “ανεξάρτητης Θράκης” που χρόνια τώρα έχουν οι φανατικοί.

    Το δημοσίευμα της εφημερίδας Μπιρλίκ ,όπως το έχουν μεταφράσει τα tourkikanea.gr είναι αποκαλυπτικό του θράσους όσων θεωρούν ότι στην Ελλάδα μπορούν να κάνουν και να λένε ότι θέλουν χωρίς συνέπειες. Και ταυτόχρονα να “κλαψουρίζουν” στους ευρωπαίους ότι …καταπιέζονται κιόλας.

    Το δημοσίευμα:

    “Άρχισε πλέον η αντίστροφη μέτρηση για το ετήσιο συνέδριο της FUEN που φιλοξενεί η τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης στην Κομοτηνή στο διάστημα από 13 έως 17 Μαΐου 2015. Συνεχίζονται ταχύτατα οι ετοιμασίες για το συνέδριο της FUEN που θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο ¨Χρήστος και Εύη¨στην Κομοτηνή από τα μέλη της που είναι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης, τον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης και το κόμμα DEB. Oι εργασίες εγγραφής για το συνέδριο άρχισαν στις 10 Απριλίου και θα συνεχιστούν έως τις 30 Απριλίου 2015.

    Στο συνέδριο που θα αρχίσει 13 Μαΐου 2015 στην Κομοτηνή αναμένεται να μετάσχουν περίπου 240 σύνεδροι από διαφορετικές χώρες. Στο συνέδριο αυτό θα μετάσχουν προσωπικότητες διεθνούς ακτινοβολίας, θα έχει βασικό θέμα την εκπαιδευτική και θρησκευτική αυτονομία της τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης ενώ θα γίνουν παρουσιάσεις και ομιλίες σχετικές με τα ανθρώπινα και μειονοτικά δικαιώματα.

    Στις 13 Μαΐου την πρώτη μέρα στην οποία οι σύνεδροι θα φτάσουν στην Κομοτηνή θα οργανωθεί Μειονοτικό Παζάρι κατά το οποίο οι σύνεδροι θα έχουν φέρει γεύσεις της δικής τους κουλτούρας και έτσι θα υπάρχει δυνατότητα γνωριμίας διαφορετικών πολιτισμών. Στις 14 και 15 Μαΐου 2015 θα πραγματοποιηθούν συνεδρίες στις οποίες θα συζητηθούν τα μειονοτικά δικαιώματα στην Ευρώπη και τα θέματα της τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης. Το συνέδριο θα είναι ανοιχτό μόνο για τους συνέδρους, ενώ στην τελευταία μέρα του θα γίνει Συμβούλιο Συνέδρων της FUEN. Μετά το μεσημέρι θα υπάρξει ένα ταξίδι παρουσίασης των ιστορικών και πολιτιστικών χαρακτηριστικών της περιοχής. Στις 17 Μαΐουμε την αποχώρηση των συνέδρων από την Κομοτηνή, θα λήξει και το συνέδριο”.

    Κάποιος επιτέλους θα τους μαζέψει;

    http://www.onalert.gr/stories/xartis-proklisi-i-thraki-sta-xromata-tou-islam-kai-allo-kratos/42119

    ΝΟΜΙΖΩ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΝΟΜΙΜΟ

    2012

    Ο ΣΥΝ αναγνωρίζει το εθνικιστικό κόμμα των “τούρκων” της Θράκης

    http://ellhnopsyxoi.blogspot.gr/2012/06/deb-7-2012-deb-deb-o-deb-deb-deb-1991.html

  3. 2013

    Τώρα βγαίνουν στο φως τα “μαγειρέματα” του Προξενείου στις εκλογές – Πως έγινε η χειραγώγηση των μειονοτικών πληθυσμών της Θράκης

    http://ellinonpaligenesia.blogspot.com/2013/03/blog-post_6490.html

    2014

    Θέλουν να εκλεγούν στη Θράκη αποκλειστικά Μουσουλμάνοι βουλευτές.

    http://hassapis-peter.blogspot.com/2014/11/blog-post_49.html?view=flipcard

    2012

    ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ! ΜΟΝΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!

    Σε μια λυσσαλέα προσπάθεια να εκλεγούν μόνο μουσουλμάνοι βουλευτές στις 3 εκλογικές έδρες, επιδίδεται το τουρκικό προξενείο στη Θράκη.
    Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών, τόσο με το ΠΑΣΟΚ όσο και με τον ΣΥΡΙΖΑ, εκλέγονται μειονοτικοί.

    Η προσπάθεια, μάλιστα, να εκτοπίσουν τη ΝΔ για να μην κερδίσει έδρα στο νομό, επέβαλε την μετακόμιση του Ιλχάν Αχμέτ από τη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη στη Δημοκρατική Αριστερά του Κουβέλη, προκειμένου να εκπληρωθεί ευκολότερα το σενάριο της μη εκλογής χριστιανού στις εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου.

    https://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1892:2012-05-31-11-06-44&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

    http://katohika.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%B1/%CF%89%CE%BC%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%B2%CE%BF%CF%85/

    6.5.2012

    Συνελήφθησαν επτά άτομα:Μοίραζαν ψηφοδέλτια και… χρήματα!

    Επτά άτομα συνελήφθησαν το μεσημέρι στην Ξάνθη να μοιράζουν… χρήματα και ψηφοδέλτια σε αθίγγανους!
    Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα μετά από καταγγελία, η αστυνομία έφτασε στον οικισμό και διαπίστωσε ότι τρία άτομα μοίραζαν σε τέσσερεις αθίγγανους ψηφοδέλτια αντί χρηματικού αντίτιμου, τα οποία οι ίδιοι θα διοχέτευαν κατάλληλα σε ψηφοφόρους του οικισμού!

    Ένας από αυτούς πήρε 200.000 ευρώ για αυτή την «δουλειά», ενώ στο σπίτι κάποιου άλλου βρέθηκε βιβλιαράκι με ονόματα και… έξοδα που έχουν κάνει τις τελευταίες μέρες για μετακινήσεις κ.ά.

    Όπως έγινε γνωστό, ο αθίγγανος που παραδέχτηκε ότι τα «πήρε» και υποστήριξε ότι τα έδωσαν στενοί συνεργάτες πρωτοκλασάτου στελέχους μεγάλου ελληνικού κόμματος!

    Η ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

    http://www.star.gr/Pages/Ellada_Kosmos.aspx?art=103423&artTitle=synelifthisan_epta_atoma_moirazan_psifodeltia_kai__chrimata

    ΥΓ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΘΕΜΑ. ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΩ.

  4. Εχετε υπ` οψιν, οτι για την Ξανθη, δεν ειναι, η πρωτη φορα. Εχει ξανασυμβει και υπηρχε, επισημη καταγγελια. Ψαξτε το, αν θελετε, γιατι βαριεμαι, να ψαξω, στο αρχειο μου. Ισως, αργοτερα.

Comments are closed.