Φρίκη στη Νέα Ιωνία: Σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το βρέφος

Κοινοποίηση:
1

υλιγμένο σε μια πετσέτα βρέθηκε ένα βρέφος λίγων ημερών στα σκαλιά πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία. Το βρέφος που είναι κοριτσάκι, ήταν τοποθετημένο σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ.

Με το στόμα ανοικτό έμειναν περίοικοι όταν είδαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης (11/09/2019) ένα βρέφος λίγων ημερών μέσα σε ένα καρότσι σούπερ – μάρκετ και τυλιγμένο με μια πετσέτα. Το κοριτσάκι, ήταν εγκαταλελειμμένο μπροστά στα σκαλιά πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία, ενώ εκτιμάται ότι το καρότσι το είχαν πάρει από ένα σούπερ μάρκετ που βρίσκεται κοντά στην πολυκατοικία.

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και οι αστυνομικοί πήραν το μωρό και το μετέφεραν στο Νοσοκομείο Παίδων όπου εξετάστηκε από γιατρούς και είναι καλά στην υγεία του.
Αυτό που ψάχνουν τώρα είναι μέσα από τις κάμερες ασφαλείας που μπορεί να υπάρχουν στην περιοχή να βρουν ποιος εγκατέλειψε το μωρό μέσα στη νύχτα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει οι αρχές να φτιάχνουν ένα φάκελο που θα περιέχει αναλυτικά που βρέθηκε το μωρό να έχει φωτογραφικό υλικό ότι το νεογνό ήταν μέσα στο καρότσι επίσης ο φάκελος να περιέχει όλα τα άρθρα των εφημερίδων που αφορούν το συγκεκριμένο περιστατικό .Βίντεο αν υπάρχει …Την ώρα που το Χ άτομο εγκαταλείπει το νεογνό.. φώτο του δράστη αμ πιαστεί μαζί με την απόφαση του δικαστηρίου για αυτή του την πράξη….το νέο του όνομα η διεύθυνση αν τα έχει αλλάξει έπειτα από το περιστατικό για να μην είναι στιγματισμένοι στην κοινωνία .Όλος αυτός ο φάκελος θα πρέπει να φυλάσσεται με ευλάβεια σε κάποιο ράφι της εισαγγελίας και να δίνεται με δικαστική απόφαση στο νεογνακι αν καταφέρει να επιβιώσει όταν ενηλικιωθεί για να γνωρίζει από πρώτο χέρι για την περίπτωση σου τα πάντα με ντοκουμέντα .Γιατι οφειλει η κοινωνία σε αυτο τον άνθρωπο να του πει όλη την αλήθεια.

Leave a Response