Φλόριντα: Είχε κατοικίδιο το πιο επικίνδυνο πουλί στον κόσμο και τον σκότωσε!

Κοινοποίηση:
1

Ο άτυχος άνδρας δέχθηκε επίθεση από κασουάριο, ένα είδος στρουθοκαμήλου και υπέκυψε στα τραύματά του


Θεωρείτα ως ένα από τα πιο επικίνδυνα πτηνά. Ωστόσο, ένας 75χρονος άνδρας το είχε ως κατοικίδιο και μάλιστα, το πλήρωσε με τη ζώη του.

Ο άτυχος άνδρας από τη Φλόριντα βρέθηκε νεκρός μετά από επίθεση που δέχτηκε από έναν κασουάριο -είδος στρουθοκάμηλου- που είχε στο σπίτι του.

Ο 75χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

«Η προσέγγισή μας είναι ότι ο Μάρβιν σκόνταψε κι έπεσε. Όταν έπεσε, δέχτηκε την επίθεση», ανέφερε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

Οι κασουάριοι είναι από τα μεγαλύτερα και βαρύτερα είδη πτηνών στον κόσμο. Ζυγίζουν περισσότερο από 45 κιλά, ενώ μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα επικίνδυνα, καθώς τα νύχια τους ξεπερνάνε τις πέντε ίνστσες.

Ο άντρας φέρεται να είχε στην κατοχή του εξωτικά ζώα εδώ και δεκαετίες, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές τι ακριβώς συνέβη με το πτηνό.

Ο κασουάριος είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα πτηνά στον κόσμο και έχουν καταγραφεί επιθέσεις σε ανθρώπους που έχουν επιφέρει τραυματισμούς. Ωστόσο, μόνο μία θανατηφόρα επίθεση είχε καταγραφεί μέχρι σήμερα το 1926, κόβοντάς τον λαιμό ενός 16χρονου με τα νύχια του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: