Φαίη Σκορδά: Οι πλαστικές σε μύτη και στήθος! Στη «φόρα» φωτογραφίες από αισθητική επέμβαση της παρουσιάστριας!

Κοινοποίηση:
1

Η Φαίη Σκορδά έχει κάνει πλαστικές σε μύτη και στήθος! Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν από τις πλαστικές της παρουσιάστριας.

Δεν είναι μυστικό ότι πολλές Ελληνίδες celebrities επισκέπτονται τον πλαστικό χειρουργό τους για να αλλάξουν κάτι στην εξωτερική τους εμφάνιση.

Η πιο κοινή αλλαγή είναι η πλαστική επέμβαση στη μύτη καθώς θεωρούν ότι μία μεγάλη μύτη τις αδικεί και τις κάνει να δείχνουν λιγότερο όμορφες. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι αλλαγές είναι θεαματικές και σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται ότι έχει γίνει κάποια αισθητική επέμβαση.

Μόνο όταν βάλεις δίπλα δίπλα τις φωτογραφίες πριν και μετά την επέμβαση καταλαβαίνει κανείς την αλλαγή. Η Φαίη Σκορδά, αν και η ίδια το αρνείται, φαίνεται πως έχει κάνει πλαστικές σε μύτη και στήθος από ντοκουμέντα που διέρρευσαν!

Οι φωτογραφίες που το μαρτυρούν:

Η ίδια βέβαια το αρνείται κατηγορηματικά. «Λένε ότι έχω κάνει πλαστική στη μύτη μου. Θέλω να κάνω. Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική. Σκέφτομαι κάποια στιγμή να το κάνω. Πραγματικά το λέω» έχει δηλώσει η διάσημη παρουσιάστρια.

Η ρουτίνα περιποίησης της Φαίης
Η Φαίη Σκορδά, δεν είναι απλά μία όμορφη και καλλίγραμμη γυναίκα, είναι μία γυναίκα που προσέχει για να έχει και ξέρει να διατηρεί τη φρεσκάδα που χρειάζεται για να είναι ένα από τα λαμπερά τηλεοπτικά πρόσωπα.

Οι φωτογραφίες της είναι μέσα από το ινστιτούτο αισθητικής που επισκέπτεται και εμπιστεύεται, της γνωστής και αγαπημένης των σταρ, Θεανώς Μπέλλα.

Οι μάσκες και οι περιποιήσεις που φτιάχνει αποκλειστικά με αιθέρια έλαια, είναι το μυστικό πολλών κυριών της σόουμπιζ που κατασκηνώνουν κυριολεκτικά στο σαλόνι της. Η Φαίη Σκορδά την εμπιστεύεται εδώ και χρόνια και αφήνεται στα χέρια της, αφού τονίζει πως δεν θέλει να μπει ακόμα στη διαδικασία των επεμβάσεων.

Πηγή: Youweekly.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ολα συγχωρουνται , γυναικες ειναι …θελουν να ειναι ομορφες.
    Αλλα το να εισαι βιζιτα πολυτελειας για πλουσιους βουλγαρογυφτους δεν συγχωρειται
    Ουστ σκουπιδι!!!!

  2. Εκπομπές από ηλίθιους για ηλίθιους. Πρωταγωνιστούν μεταλλαγμένα ζώα … Ζήτω η υποκρισία.!! (Ζήτωωω!!!). Ζήτω τα ζώα!! (ζήτωωω!!!). Ξυπνάτε ΡΕ…… Παψτε να ασχολείστε με σκουπίδια….

  3. Τι φθόνος είναι αυτός; Και από που πηγάζει; Από τα παιδικά σας χρόνια ή από την ασχήμια σας;
    Μια χαρά κοπέλα είναι, όμορφη και ευγενική!

  4. Σαν καβούρι τσαλαπατημένο είναι η φάτσα της. Μόνο το σώμα της αξίζει και κυρίως τα πόδια.

Leave a Response