Υπόθεση Novartis: Προθεσμία για τις 30 Μαΐου πήρε ο Ανδρέας Λοβερδος

Κοινοποίηση:
2639420

Προθεσμία για τις 30 Μαΐου έλαβε από τους εισαγγελείς Διαφθοράς προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση της Novartis ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ δεν εμφανίστηκε αυτοπροσώπως, αλλά ζήτησε μέσω του νομικού εκπροσώπου του, Άγγελου Καραχάλιου, προθεσμία για να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου διάπραξης του αδικήματος της παθητικής δωροδοκίας στην υπόθεση της Novartis.

Ο πρώην υπουργός Υγείας, ο οποίος υπερψήφισε την άρση ασυλίας του, παρέλαβε μέσω του συνηγόρου του τα πλήρη στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί στην Εισαγγελία Διαφθοράς για την περίοδο της θητείας του, ώστε να προετοιμάσει τις εξηγήσεις που του ζητούνται.

Η κλήση στον πρώην υπουργό αφορά την περίοδο Απριλίου 2011-Μαΐου 2012 και την κοστολόγηση τεσσάρων σκευασμάτων της φαρμακοβιομηχανίας, για σοβαρές παθήσεις, τα οποία διατέθηκαν σε τιμές κατά πολύ υψηλότερες σε σχέση με εκείνες των τριών φθηνότερων ευρωπαϊκών χωρών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τι την θέλει την προθεσμία ο “αθώος”? Να σκαρφιστεί διεξόδους με τον δικηγόρο του? Ή είσαι αθώος και απολογείσαι ή έχεις χεσμένη την φωλιά σου και παίρνεις αναβολή για να ελιχτείς αναλόγως.

Comments are closed.