Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Ουδέποτε απαγορεύτηκε το «Μακεδονία Ξακουστή»

Κοινοποίηση:
f1aa22f598-630x330

Διευκρινιστική ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι «ουδέποτε έχει απαγορευθεί ή έχει τεθεί θέμα απαγόρευσης ανάκρουσης του εμβατηρίου «Μακεδονία Ξακουστή» από τις Στρατιωτικές Μουσικές των Ενόπλων Δυνάμεων» εξέδωσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ).

Όπως σημειώνει, «εξακολουθούν να ισχύουν όσα ίσχυαν μέχρι σήμερα».

Η αλήθεια για την περίπτωση του καταδρομέα

Σε εξέλιξη βρίσκεται απλή διοικητική εξέταση για τον στρατιώτη καταδρομέα Μ.Ε., ο οποίος «κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του στο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστού (ΣΒΕΑ) της αντίστοιχης Σχολής, φέρεται να παραβιάζει κανόνες που άπτονται της ασφάλειας των ρίψεων» ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η απλή διοικητική εξέταση από τη διοίκηση της σχολής αφορά «τη διερεύνηση των συνθηκών, που άπτονται αποκλειστικά και μόνο, στην παραβίαση των κανόνων ασφαλείας», δεδομένου ότι «η Σχολή Αλεξιπτωτιστών διατηρεί μία μακρά παράδοση μηδενικού δείκτη ατυχημάτων την οποία οφείλει να συνεχίσει».

Ο συγκεκριμένος οπλίτης φέρεται, σύμφωνα με βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, να τραγουδά το «Μακεδονία ξακουστή», κατά τη διάρκεια άλματος με αλεξίπτωτο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ ΧΑΜΕΝΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
    ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΞΥΝΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΛΗΜΕΡΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΒΡΑΔΥΣ …
    ΚΑΙ ΣΤΑ 45 ΕΦΑΠΑΞΑΚΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ …. ΚΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ 9…..
    ΤΩΡΑ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΕΛΑΔΔΑ. ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ …ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ
    ΚΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ 9

Leave a Response