Τώρα στη Θεσσαλονίκη: Μεγάλη σύσκεψη Στρατηγών και Ταξιάρχων

Κοινοποίηση:
stratos_kammenos_11-7-630x420

Πραγματοποιείται μεγάλη σύσκεψη Στρατηγών και Ταξιάρχων στη Θεσσαλονίκη. Πιθανόν, ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν να είναι και το ζήτημα της Γαλάζιας Πατρίδας του Σουλτάνου που αναφέρεται όλο και συχνότερα το τελευταίο διάστημα. Άλλωστε, έχει κριθεί απαραίτητη η λήψη μέτρων.

Του Ηλία Προύφα

Αεικίνητος ο νέος Στρατάρχης, Κωνσταντίνος Φλώρος. Οργανωτικός μέχρι εκεί που δεν παίρνει, έβαλε και πάλι »γκολ», αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη.
1-3
Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, ζήτησε και πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες, μεγάλη σύσκεψη με όλους τους διοικητές σχηματισμών του Γ’ και Δ’ ΣΣ, στους οποίους έδωσε τις νέες κατευθύνσεις του.

Τα σχόλια που φθάνουν στο kranosgr από Διοικητές, είναι θετικότατα για το νέο στρατάρχη, ο οποίος έχει να προσφέρει πολλά Να σημειώσουμε ότι μετά την συνάντηση με τους διοικητές στο Γ’ΣΣ, ο Αντιστράτηγος Φλώρος, επισκέφθηκε και το NRDC-GR.

Πηγή: kranos.g

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΑ ΦΡΑΓΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΑΡΑΧΤΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΔΕΡΕΙ…….. ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΝΑ…………………..ΔΩΣΑΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΑ

  2. Κυριοι σας υπενθυμιζω ότι καποτε στρατηγοι και ταξιαρχοι ηταν κατω από την επιρροή του παλατιου και τελικα τους επιασαν με της πιτζαμες στα κρεβατια τους οι κατώτατοι αξιωματικοι, εχετε πιστη και υπομονη και θα ακουσετε τα αρματα να μαρσαρουν στους δρομους μας ένα πρωι.

Comments are closed.