Τρόμος: Ξύπνησε με μία παράξενη αίσθηση ανάμεσα στα πόδια της – Μόλις κοίταξε κάτω από τα σεντόνια, της κόπηκαν τα γόνατα!

Κοινοποίηση:
gunaika-tin-eglife-750x394

Ένας άνδρας από την Αυστραλία έχει καταδικαστεί σε δύο χρόνια φυλάκισης επειδή μπήκε στο σπίτι μίας γυναίκας και άρχισε… να τη γλύφει στα ιδιωτικά μέρη της. Μία γυναίκα κοιμόταν με το αγόρι της στο σπίτι της στο Potts Point, ένα προάστιο του Σίδνεϊ, όταν ξύπνησε επειδή κάποιος την έγλυφε…

Όταν ξύπνησε, αρχικά νόμιζε ότι ήταν το αγόρι της, αλλά μετά από 20 δευτερόλεπτα κατάλαβε πως δεν ήταν εκείνος. Είδε πως ο φίλος της κοιμόταν δίπλα της και έτσι του έπιασε το χέρι και του είπε: “Κάποιος είναι εδώ.”

“Τι γίνεται εδώ; Ποιος είσαι;” είπε το αγόρι της.

Σύμφωνα με αναφορές, ο Joseph Taouk, 35 ετών, καταδικάστηκε σε φυλάκιση επειδή μπήκε στο σπίτι του ζευγαριού στις 3:30 περίπου τα ξημερώματα στις 9 Φεβρουαρίου 2015. Όταν τον έπιασαν, απάντησε: “Συγνώμη, συγνώμη νόμιζα ότι ήμουν στο ξενοδοχείο. Η μπροστινή πόρτα ήταν ανοιχτή.”

Το αγόρι της κοπέλας τον έβγαλε από το σπίτι και όταν γύρισε στην κρεβατοκάμαρα είδε την κοπέλα του να τρέμει και νιώθει τρομοκρατημένη και κακοποιημένη με αυτό που είχε συμβεί. Ένιωθε σωματικά άρρωστη και έπρεπε να κάνει μπάνιο μετά το περιστατικό.

Αρχικά δεν ήθελε να πάει στην αστυνομία, αλλά αφού μίλησε με τον πατριό της την επόμενη μέρα, πήγε στην αστυνομία για να κάνει καταγγελία. Αργότερα την ίδια μέρα, η αστυνομία βρήκε τον Taouk “αγχωμένο και ιδρωμένο” να περπατάει στην γύρω περιοχή.

Τελικά ομολόγησε πως μπήκε στο σπίτι της και της επιτέθηκε. Εκείνη όμως έχει αλλάξει από τότε που συνέβη αυτό το περιστατικό και η ψυχολογία της είναι πολύ ευαίσθητη.

Σε ένα γράμμα του λέει πως υπέφερε από μία ψυχική ασθένεια όταν συνέβη αυτό το περιστατικό. “Εύχομαι να μην είχε συμβεί ποτέ. Νιώθω πολύ άσχημα που την έκανα να νιώσει έτσι. Κανείς άνθρωπος δεν αξίζει κάτι τέτοιο. Ελπίζω να το ξεπεράσει και να συνεχίσει τη ζωή της”.

Είπε πως εκείνη την περίοδο δεν ήξερε τι έκανε και πως ακολουθούσε ότι του έλεγαν οι φωνές στο κεφάλι του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: