Τρομερό ξέσπασμα Σπανουδάκη για Γιάννα, Μητσοτάκη και “1821”! “Καλύτερα να ανέθεταν τις γιορτές τους στο Τουρκικό υπουργείο πολιτισμού”…

Κοινοποίηση:
spanoudakis_

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης ξέσπασε!

Ξέσπασε κατά της Επιτροπής “1821”, τη Γιάννα, τον Μητσοτάκη αλλά και όλων εκείνων που ανέθεσαν τις εκδηλώσεις σε συγκεκριμένα πρόσωπα, με άρθρο που “ανέβασε” στο facebook.

Δείτε τι έγραψε:

“Δεν θα έγραφα αυτά τα λίγα λόγια, αν δεν έβλεπα και άκουγα τι, αλλά κυρίως ποιοί μας ετοιμάζουν τις γιορτές, για το 1821. Πόσο απροκάλυπτα πιά, δυστυχώς όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις μας και τα υπάκουα παρακλάδια και παπαγαλάκια τους, με το πρόσχημα της εορτής των 200 χρόνων, προσπαθούν και εκ’ δεξιών πια τώρα, να πληγώσουν και να γκρεμίσουν, όλα όσα είμαστε, πιστεύουμε και αγαπάμε.

Καλύτερα να ανέθεταν τις γιορτές τους, στο Τουρκικό υπουργείο πολιτισμού, αν βέβαια υπάρχει κάτι τέτοιο. Οι Τούρκοι τουλάχιστον, θα σεβόντουσαν νομίζω αυτήν την ηρωική χούφτα ανθρώπων, που γονάτισε «για του Χριστού την πίστη την αγία», την «παντοδύναμη» αυτοκρατορία τους.

Κρίμα Νέα δημοκρατία, κρίμα κύριε πρωθυπουργέ, κρίμα πρόεδρε της παρ’ ολίγον δημοκρατίας, κρίμα και λοιπές πολιτικές, αδύναμες δυνάμεις.

Μα που πήγαν οι Έλληνες; Πάντως όχι στην βουλή.

Αυτά τα λίγα περί των εορτών και των ανθρώπων που θα μας «διδάξουν» την «πραγματική» ιστορία μας.

Πως βρε παιδιά μου, θα καταφέρετε να βγάλετε απο το αίμα μας, την Ελλάδα πού κυλάει; Τούς ήρωες, τους αγωνιστές, τους Αγίους, και τελικά τον ίδιο τον Χριστό; Το Α και το Ω; Ποιοί είστε; ποιόν αντιπροσωπεύετε;

Αυτά γι’ αυτούς λοιπόν, που ένα γλυκό γαλανόλευκο αεράκι θα στείλει κάποια στιγμή, στο έρημο και μοναχικό σπίτι τους, να αναλογίζονται τα «περασμένα μεγαλεία» τους και ελπίζω, το τί «προσέφεραν» στην πατρίδα τους.

Στα δικά μας τώρα. Εγώ όπως ξέρετε γράφω για το 1821. Σάς έπαιξα και ένα απόσπασμα τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο. Γράφω και για να απαντήσω σε όλους αυτούς και πολλούς άλλους, με το μόνο όπλο που διαθέτω. Την μουσική. Κυρίως όμως, για να τιμήσω πραγματικά το 1821. Όπως κάνω χρόνια τώρα για τον Αλέξανδρο, τον Ιωάννη, τον Κων/νο Παλαιολόγο, τον Πλαστήρα, την Πόλη, την Σμύρνη, την Ηλιοποτισμένη, και βέβαια την Δέσποινα και τον Χριστό.

Και με την ματαιοδοξία του καλλιτέχνη, αλλά και την σιγουρία του μουσικού μου παρελθόντος, ελπίζω ότι όταν η σκόνη κατακαθήσει και έκαστος κατεργάρης επιστρέψει στον πάγκο του, αυτή η μουσική θα μείνει στα αυτιά και τις ψυχές σας. Και των παιδιών σας.

Σαν προσευχή, σαν γαλάζια κυματιστή ανεπαίσθητη αύρα, ελληνικού δειλινού.
Πάντα Θεού θέλοντος”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Αν ας πουμε οτι ο πατριώτης και συνθετης κύριος Σπανουδάκης καλούσε όλους τους Έλληνες καλλιτέχνες να γίνουν μια φωνη ενάντια στις βολεμένες κυβερνήσεις που σκοπό έχουν την εξαφάνιση σε ότι θυμίζει πατρίδα, θρησκεία,ιστορία,πιστεύετε ότι θα εύρισκε ανταποκριση;

    1. Όχι γιατί η ανθελληνική δειμοκρατία με τα αριστερόστροφα παρεάκια έχει καπελώσει τον καλλιτεχνικό χώρο και προωθούν κάθε λογής ανωμαλία αντί να προωθούν την πατρίδα. Λες και ζουν στην τουρκία ή στη Νιγηρία. Αν βέβαια ζούσαν στα μέρη που θέλουν να κάνουν έτσι και την Ελλάδα, και επειδή είναι πουστάκια κ.τ.λ. μάλλον θα τους πετούσαν από καμμιά ψηλή ταράτσα.
      Αν προσέξεις τον Σπανουδάκη τον θάβουν τα ΜΜΜ παρά την αξία του προωθώντας άσχετους .
      Ζω με την ελπίδα όλα αυτά να ανατραπούν και σύντομα.

  2. ευτυχως που υπαρχουν ακομη φωνες!!!!!!!

  3. ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ !!!! ΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ !!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΚΡΑ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ !!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΕ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ !!!ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 1821 ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ !!!ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

  4. Υπηρετησα σε νευραλγικα ποστα της ΕΛΑΣ που σκιαγραφουσαν τα προφιλ εκατονταδων χιλιαδων αθωων(!)ανθρωπων μεχρι αποδειξεως του εναντιου.Πρωτη φορα στη ζωη μου κοιτω εναν ανθρωπο και δεν εχω τη παραμικρη αμφιβολια για το αν ειναι παρανομος εν αφανεια, πουλημενος Ελληνας η προσκυνημενος Χριστιανος.
    Υποκλινομαι.

  5. Ευγε στον υπεροχο μουσικο,Ελληνα και Χριστιανο Σ,Σπανουδακη.

  6. “”” ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ Κ.ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ!!! “””
    δυστηχως για την ελλαδα εχει χασει τα παντα.
    οταν ξυπνησουν οι ελληνες “”ειναι ηδη αργα””.
    λυπητερο…. πολυ λυπητερο…. kai γιατι?
    ποιοι την κατοικουν?
    ποιοι ειναι αυτοι που επρεπε να νοιαζοντε για την χωρα τους?
    ειναι τραγικο και λυπητερο………………………….

  7. Επιτέλους κάποιες αλήθειες και το αυτονόητο ειπώθηκαν.Από τον σεμνό,καταξιωμένο και μετά παρρησίας πάντα ομιλούντα συνθέτη- στιχουργό.Το ενθαρρυντικό ,μάλιστα, είναι ότι ο εν λόγω εμπνέει χιλιάδες Έλληνες ,που τον αποθεώνουν σε κάθε συναυλία του και μοιράζονται τις απόψεις και ανησυχίες του περί της πορείας της χώρας μας.

  8. Εύγε. Ένας από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που δεν προσκύνησε τα σκύβαλα της αριστεράς

  9. Σε ευχαριστω για το οτι εισαι ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
    Υμνησε και εξυμνησε την πατριδα μας,οπως της αξιζει.Να εισαι καλα και ευλογημενος!!

Comments are closed.